reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

devi sliczny maluszek:)super ze wszytko jest wporzadku .. a cisnienie hmm.. moze przestanie tak skakac na widok białych fartuchow..;)powodzenia.

reklama
devi gratulacje wielkie dzidzia śliczna :-). To ciśnienie cholera nie bardzo :-(

No to mój dr jest wyluzowany bo na ostatnim USG dopochwowym tatuś był i nasz synunio :-)

devi tak myślałam o Tobie i Twojej wizycie że wcześniej zamiast napisać maggie napisałam devie :) 2 miesiące to faktycznie trochę długo

devi, super maluszek i wazne, ze wszystko dobrze. Tak jest wlasnie z nfz, jak bym na ta to czekala to date pierwszego usg mam w 14 tygodniu! a ja juz 2 zrobilam prywatnie i bylo warto. nie wiem, czy to od urzadzenia zalerzy ale mialam zwykle i jakosc rewelacja. 11.02 mam badanie z nhs wtedy porownam.

Tak mysle, ze moze kup sobie bialy fartuch i takie sluchawki lekarskie i powies w domu zeby sie oswajac.:eek: bo to cisnienie to faktycznie masakra.

tylko ze nie do konca wiem czy na cisnie wpływa sam biąły fartuch bo np. moja tesciowa jest pielegniarka i przy niej tez mi cisnienie skacze :/ aj musze cos z tym wymyslec..nastepnym razem wypije dzbanek melisy...moze pomoze:0 tylko maluch bedzie spał :/

Devi, maluszek cudny:-) Ale takie ciśnienie to nie wygląda mi tylko na stres z powodu białego fartucha:no: Musisz bardzo uważać, bo takie ciśnienie niebezpieczne jest bardzo.

gratulacje ! super ogląda się te zdjęcia USG,

Mój Mąż mnie wczoraj rozbawił do łez, coś tam rozmawiamy, a ja znowu mówię , że "Bałwanek to" , "Bałwanek tamto".
On nagle z oburzeniem "to nie jest Bałwanek !!!".
A ja na to, a co?

a on "Żyjątko" hahahhahaha

Devi, maluszek cudny:-) Ale takie ciśnienie to nie wygląda mi tylko na stres z powodu białego fartucha:no: Musisz bardzo uważać, bo takie ciśnienie niebezpieczne jest bardzo.
szusuz- ale w domu mam cisnienie wzorowe, mierze codziennie bo wiem ze moge miec z tym problem. W domu 120/80 to moje maksimum

gratulacje ! super ogląda się te zdjęcia USG,

Mój Mąż mnie wczoraj rozbawił do łez, coś tam rozmawiamy, a ja znowu mówię , że "Bałwanek to" , "Bałwanek tamto".
On nagle z oburzeniem "to nie jest Bałwanek !!!".
A ja na to, a co?

a on "Żyjątko" hahahhahaha

uroczo :)

devi a lekarz ci nie dał nic na to ciśnienie ???? Moja koleżanka dostała normalnie jakieś leki i musi codziennie mierzyć i dzwonić do niego jak nie będzie spadać. Ponoć to niebezpieczne w ciąży.

reklama
Do góry