reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Ten posiew powinien być pobrany z tych 3 właśnie rejonów, myślę że z samej pochwy to to badanie nie ma po prostu sensu.
Ale nie jest to nieprzyjemne, mnie też gin trochę zaskoczył, jak machał mi patyczkiem przy tyłku, dlatego uprzedzam:-D

reklama
ooo:) To mi przynajmniej lekarz dokładnie mówił co z tym patyczkiem robi:-D

Myszka- od jakiegoś 13 roku życia mam opryszczkę na dole nie wiem skąd się wzięła ale jest a w ciąży nawet bardzo aktywna:wściekła/y: potrafią wyjść 3 wykwity na raz, no i teraz tak mam, a jeśli będzie przy porodzie to raczej nie będą ryzykować zarażenia dziecka:zawstydzona/y:
Mal-gosia powodzonka!:-)

Cześć Kochane :) ja już po wizycie mały wielkoludek waży 3,560g, wody ok paciorkowca brak :), główką ładnie się już już układ do wyjścia :) kolejna wizyta z ktg w przyszły piątek. No i mam odstawić wszystkie leki tzn clexane. encorton i glucophage wiecie trochę się boję po takim vczasie wszystko jednocześnie odstawić ale chyba wie co mówi :)
Dzięki wielki e za kciukasy :)

reklama
Do góry