reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Witam :-)
Ja dzisiaj też wizytę miałam :-) mówił że dzidzia nie jest duża ale ile waży to nic nie wspomniał :-) ważne że wszystko jest ok, zbadał i zezwolił na wyjazd nad morze! więc już za tydzień będę się wylegiwać ;-) oby tylko pogoda dopisała!
Pytałam o cesarkę to mi odpowiedział że robi się w terminie ew kilka dni przed :confused: :-)

Gratuluję udanych wizyt !

reklama
rybkaa gratuluję wizyty:)

szuszu właśnie nie wspomniał na usg a ja oczywiście zapomniałam zapytać... Zapytałam dopiero pod koniec wizyty to powiedział,że nie mierzył tego ale ,że ok 3kg. Więc nie wiem na jakiej podstawie tak powiedział....

i też pytałam,czy termin cesarki ustala z terminu usg czy OM, to powiedział,ze to ustala na podstawie wymiarów dziecka. On jest podobno z tych co chcą,żeby jak możliwie najdłużej dziecko było w brzuchu..

dzięki za kciuki, Pindzia waży niecałe 1900 g (myslalam ze bedzie wiecej) zasłoniła buźkę ręką i pępowiną i niewiele było widać.. a tak wsio ok.
Na następną wizytę muszę znowu zrobić toxo i tsh więc znowu trochę kasy wydam.. i widzimy się 22 lipca.
Dostałam też 4 terminy kiedy mogę odwiedzić szpital (jak gin berdzie mial dyzur) to pokaze wszystko co i gdzie i na pewno skorzystam z tego i pojadę.
Na następnej wizycie będe w 35 tyg więc pewnie ustalimy już termin no i będziemy robić paciorka.

dzięki ! zapomniałam dodać, że doczekałam się czarnej otchłani nicości bo mam kolejne + 2 kg (łącznie 12) i przekroczyłam magiczną setkę..........

reklama
hejka wam wszystkim ja mam prawie 32tydz a moje maleństwo waży 1800 tak mi lekarka powiedziała miałam robione usg w środę wychodzi ze bedzie córeczka

Do góry