reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
szuszu-dokładnie tak całe szczęście ,że nie ma rozwarcia,ale oszczędzam się na maxa:tak:,prawie cały czas leżę w łóżeczku.Teraz mam znowu stresa bo 24 idę na kolejną wizytę i mam nadzieję ,że wszystko będzie przynajmniej jak dotychczas,muszę dotrwaćjakoś do tego 9 mies.:tak:
Mąż właśnie wyjeżdża w niedzielę na kurs 230km.-dalej, na półtora miesiąca :-( i boi się mnie zostawić samą z córką w domu ,bo przecież ja nic nie mogę robić tylko leżę i jakieś tylko takie tam proste delikatne czynności wykonuję sporadycznie.Obiecał,że będzie przyjeżdżał co wekend do domku i wszystko będzie mi przygotowywał.Już mi robi zapasy zakupów na cały tydzień:-D.Córa jest już duża (11 lat )to też mi pomoże -będzie dobrze damy radę:tak:
sylvi.b-TRZYMAM KCIUKASKI!!!!!

Ojej..na 1,5 miesiąca aż wyjeżdża? Bardzo długo..Oby szyjka stała w miejscu, a córa na pewno ci pomoże. Kochanego masz tego męża;-)

SZUSZU-nie chcę przechwalić ale ten mój mężuś to dosłownie złoty chłopak nie dość ,że przystojny :-Dto jeszcze kochany na maxa a tu zaraz mija 12 lat po ślubie:tak:-oby nie zapeszyć:-D drugiego takiego to chyba z gromnicą szukać ,bo ze świeca małe szanse:-D

Kurcze..LANA a gdzie go znalazłaś, może się przejdę w te rejony i poszukam sobowtóra:-D oo..albo poproszę Twojego męża, żeby dał korki mojemu:-D

Oli.B-kurczaki no :-)brat jest i owszem trochę mniej przystojny :-D ale również fajny ale już niestety żonaty i dzieciaty :-D

reklama
Do góry