reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Dziewczyny współczuję tych skoków ciśnień, mam nadzieję, że bez problemu wytrzymacie do końca ciąży a potem oby było lepiej. Dbajcie o siebie.
Ma ktos dziś wizytę? Za kogo kciuki trzymać? :-)

reklama
Wiecie co?
Ja w tym miesiącu przytyłam tylko 1kg... A od początku ciąży 4kg... To nie za mało? Widziałam gdzieś tu, że ktoras z Was nic nie przytyła...

Dzidzia 200g? ;|

KAROLINKAZ ciesz sie ze przytyls niewiele, slyszalam , czytalam (i wiem po sobie) ze mozna w ciazy tyc skokowo- tzn w jednym miesiacu prawie nic, a potem np 4kg na raz i to tez jest ok! choc w poprzedniej ciazy tylam 1kg na miesiac tylko a wsio bylo w porzadku, ba, znam nawet kobitke ktora kest w 33 tyg coazy i nic nie przytyla, a dzidzia ma sie ok

no i jeszcze raz FRANIA na pewno nie wazy 200g, to pomylka!!! ale jak sie martwisz idz na usg kochana!

Hej!

Ja mam dziś wizytę o ginki, ale bez usg. Nie za dobrze będzie, bo mam w moczu bakterie i cosik znów się dzieje grzybiczego. Zwariuję z tym chyba.

Hello:) Ja juz po wizycie... Uff ale upał:szok: Dostałam płytke z usg, niestety tylko 2D ale na 3D musze umowic sie gdzies indziej. Młody waży 561g, cisnienie wporzadku, cukier takze i nadal jest chłopcem;-) Zjadlam batonik a tu przez cala wizyte cisza a jak wyszlam tylko z gabinetu to sie rozszalal- wczas hi hi:-) Wyszla mi anemia ale inne wyniki ok, przytylam od ostatniej wizyty 2kg, polożenie dziecka podłóżne głowkowe. Z pomiarow wiek ciązy sie zgadza, wszystko ok!:-)

Yhy...:-) Ciesze sie ale nie wiem gdzie mam sie umowic prywatnie na 3D,4D bo nigdzie nie ma informacji czy w danym gabinecie sie wykonuje... A moj gin nie umial mi podac wielkosci małego bo podobno jak ma nogi podkurczone to nie da sie zmierzyc dokladnie... dziwne ale ok;-)

reklama
myszka grtuluje wizytki :) mi tez na ostatnim USG nie podali wymiarow malego bo mial nozki podkurczone i jeszcze lezal na brzuszku wiem tylko ile jego udko mierzy wlasciwie mierzylo 2 tygodnie temu:-)

Do góry