reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Marcelina nowe imię fajne tylko nie na 'M':)

a ja się cieszę ,że jest więcej chłopaków bo moja ' no name' córka będzie miała w czym wybierać:) A jak odziedziczy gust po mamusi to mogą być tacy więksi bo chudzielców nie lubię:)

Szuszu nie czytaj, bo się niepotrzebnie nakręcasz. Wszystko będzie na pewno dobrze. Ja też mam mały brzuch, który bardziej wygląda jak sadełko. Ale podobno tak jest lepiej, bo się rozstępy na brzuchu nie robią. Także szukaj pozytywów z tego stanu rzeczy.
Trzymam kciuku. Oli, za twoją wizytę też.
I za wszystkie, które dziś mają.

Powodzenia dzisiaj na wizytach ! :-) Ja w sumie idę dzisiaj po skierowanie na usg połówkowe ale może poproszę żeby zobaczyła czy coś widać ;-) (oczywiście idę do innej niż wczoraj) Wczoraj byłam prywatnie a dzisiaj z ubezpieczenia. :-)

Ostatnia edycja:
Rybka nieciekawa ta wizyta ehh CI lekarze, ale najwazniejsze ze z dzieciaczkiem wszystko w porzadku;-)
Taycia o Twoim lekarzu brak mi słow na Twoim miejscu zapyatalbym wprost za co Pani beirze 60 euro to kupa pieniedzy kazdy by chcial tak zarabiac, to jest jakas porazka wrrrrrrr
Szuszu i Asiaciur 3 mam kciukasy za Wasze wizyty, Szuszu nie wkrecaj sie ;D

Rybka to faktycznie trochę pechowo się zdarzyło z tą wizytą, idź gdzieś indziej. może lepiej że Ci ta babka nie powiedziała jaka płeć, bo jeszcze by się pomyliła i Ci namieszała. ja tak miałam w I ciąży. a myślę,że Twoje przeczucia się spełnią, jednak jest coś w kobiecej intuicji w ciąży. my ostatnio kupiliśmy samochód z odzysku i jak do niego wsiadłam, to powiedziałam, że boje się że coś z nim jest nie tak. przejechaliśmy 30 km i wracaliśmy z powrotem, bo dostawał dziwnych drgań po przekroczeniu 100 km/h.
Taycia może zmień lekarza i nie przejmuj się, niektórym trzeba samemu pojęczeć że dolega tu i tam, żeby Cię wogóle zbadał. tutaj też tak bywa.

Szuszu gratuluję synka:)!!!

Powodzenia na wizytach Asiacur, Szuszu!!!

Ostatnia edycja:
Powodzenia na wizytach, trzymam kciuki! szuszu, dokladnie tak samo sie ułożył i tak samo wygląda jak mój:-D Mam nadzieje ze wzraz ze wzrostem wszystkie proporcje sie unormuja bo na razie jak patrze na zdjecie to ma jakies dziwnie duze klejnoty, ze az zastanawiam sie i mam nadzieje ze to nie pepowina:szok: Ale moj lek powiedzial zdecydowanie wiec na pewno wie lepiej:-)

reklama
Hejka kobitki!!!!:-)
u mnie dziś wielkie święto po 3 tyg.leżenia wychodzę na powietrze:-D,dokładnie to mam dziś wizytę u gin.o 14.Za wiele się nie nachodzę ,bo mąż mnie zawozi i przywozi z powrotem:-(,a takiego mam pałera i pobrykałabym po sklepikach oj pobiegałabym:tak: a tu nidy-rydy trzeba wracać po wizycie do domku i znowu leżeć:-(.Jestem bardzo ciekawa co tam z moją szyjką.Dam znać jak wrócę.
Za wszystkie dzisiejsze wizyty trzymam kciukaski:tak:

Do góry