reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
szuszu-wychodzi z tej tabelki ,że mój synuś to chyba też jakiś mały słonik:-D,bo dwa tyg.temu jak byłam w szpitalu i pani ordynator robiła mi usg to powiedziała ,że maluch w 21 tyg.ciąży waży 510g.:szok:
Dziewczynki- gratuluję udanych wizyt!!!!!!:tak:

Taycia mam nadzieję, że za tydzień w szpitalu potraktują Cię zupełnie inaczej

To moja pierwsza wizyta w szpitalu,która słyszałam,że ma trwać 2h...no nic ,zobaczymy... dzięki Tonya..oby tak było!
Szkoda,że lekarka umiała wziąć kasę,ale nawet mnie nie zbadała..to trochę przykre..przecież chodzę do niej co miesiąc... ;/;/ daje jej zarobić.... grrrr...

TAYCIA:szok::szok:, to co tak naprawde za te 60eurasow robili? dzien dobry i do widzenia? szok!!! u mnie np tez w ogole nie patrzy na szyjke, a uwazam ze kazdy lekarz powinien, no ale NIC i jeszcze placic? w szpitalu na pewno bedzie lepiej!!!

SZUSZU chlopak jak sie patrzy i do tego sliczna buzka!

TONYA raczej slonik Ci nie grozi;-)

RYBKAA dobrze ze z dzidzia ok, ale tez wizyta niesatysfakcjonujaca, ale mysle ze jesli przepowiedzialas ze bedzie dzis zamiast gina jego zona to i przeczucia ze bedzie synek sie sprawdza!

Taycia współczuję takiego braku zainteresowania ze strony lekarza. U mnie było podobnie i to w prywatnej klinice. Też o nic nie pytał, nic nie sprawdził itp. Dlatego zmieniłam lekarza. Mam nadzieję, że w szpitalu potraktują cię tak, jak należy.
ko
Gratuluję dziewczynom dobrych wieści po badaniu.
Ja idę na usg połówkowe na 10. Zobaczymy czy płeć pozostanie ta sama. Trzymajcie kciukasy.

Taycia, wizytę miałaś okropną, współczuję. A kiedy dokładnie masz usg?
Ja mam dzisiaj połówkowe, bardzo się denerwuje..Wczoraj się naczytałam o małym brzuchu w ciąży, że to może być małowodzie itd i teraz się denerwuję..Wiem, wiem głupek ze mnie że czytam takie rzeczy;-) Kurczę, chyba tak to się jeszcze nie bałam usg..
Asiacur, Oli trzymam kciuki za wizyty:-) Ktoś jeszcze dzisiaj idzie na widzenie z maluchem;-)?

reklama
Do góry