reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
DZIĘKUJĘ pięknie za wszystkie gratulacje:-):-):-)!!!
strasznie się cieszę z tego mojego syneczka, ale faktycznie w sierpniu to w większości same chłopaki się będą rodzić, dziewczynek to u nas malutko coś. jakaś wojna będzie, czy co...;-)?

Gratuluję też Karolaola, Karolap, Cokies, Edyta.edit, Gabinia i całej reszcie, której nie pogratulowałam jeszcze udanych wizyt.

Ostatnia edycja:
KAROLAP gratki za udana wizyte!

GABINIA jakie tam niewzrane zdjecie, ja dokladnie widze buzke sliczna!

MARCELINAA ja poamietam bardzo dokladnie filmik jaki wstawialas,ach ja ten cas leci!

Leci leci.. tylko ja to przestałam czuć..jeszcze nigdy nie miałam takiej przerwy między USG. Pierwszy raz ... chyba tęsknię za córcią :rofl2: aż sama nie wierze, że to piszę..jakieś to takie do mnie nie podobne... :rofl2:

Edyta, Lenka, Gabinia, Karolaola i Karolap gratuluję udanych wizyt!!!!! Ale znów wysyp chłopaków mamy :-)

My dziś po połówkowym szczęśliwi i zadowoleni z filmem na DVD :-) Mały dał się dobrze zbadać i pomierzyć - jest zdrowy i duży już bardzo - 580g :tak: Super było go oglądać tyle czasu :-) Termin przesunął mi się na 2.08, ale nie mam nic przeciwko. Oby tylko do 4 kg nie dobił z wagą synuś, bo będzie ciężko z wyjściem na świat :-) Ale super mi radośnie :-):-):-D:-D:-D

Ktoś pytał na ogólnym czy jak widzieliśmy ptaszka to czy wyglądał jak ptaszek - oj tak, nie da się pomylić z niczym innym, szczególnie w 3D :tak:

reklama
Dawaj filmaaa !!!!!!!!
509.gif
509.gif

Do góry