reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
to i ja melduję sie po wizycie :)

dzisiaj szybkie było badanie bo w piątek prenatalne

ale mam fajne zdjęcie buźki - tylko nie mam jak wrzucić zdjęcia ;/

i prawdopodobnie będzie synuś

córka mało nie płakała i mężuś też :szok::szok::szok: bo liczyli na córcię :-D:-D:-D

COKIES super ze wszystko ok!
EDYTA.EDIT, LENKA, GABINIA gratki dla synkow (GAbinia pewnie potwierdzi sie w piatek) i wspaniale ze dobrze rosna !!!
inne dziewczyny, doczekacie sie , doczekacie, mam wrazenie ze od konca 12tygodnia czas leci bardzo szybko, nie sadzicie?

Kochane dziękuję za kciuki!!

I nie będę jakaś orginalna jeśli chodzi o efekt dzisiejszych wizyt, bo również czekamy na chłopca:tak:

Maleństwo zdrowe, wszystkie wymiary i narządy prawidłowe. Dzisiejszy tydzień i dzień ciąży idealnie pokrył się z wiekiem maleństwa. Termin porodu z ostatniej miesiączki taki sam jak z USG także cieszę się i jestem spokojna, że maluch zdrowo się rozwija;) Waży 345g:)) mój słodki ciężar:-D

No, ale mało brakowało, a wyszlibyśmy z gabinetu z wieściami o dziewczynce bo mój D. już na początku USG spytał co tam lekarz widzi , a ten że dziewczynka. Ja się pytam czy na 100%, a on że na 100% to po porodzie , ale na 99. JA już uradowana, bo sprawdziło się przeczucie moje i wszystkich wokół...lekarz bada dalej, same dobre wieści...a tu nagle już pod sam koniec badania mówi: Ochooo chwileczkę, ja tu siusiaka widzę. I wtedy D. ucieszony, że on już je tam wcześniej widział;))

Teraz główkujemy nad imieniem, bo przekonana byłam, że to dziewuszka, ale cieszę się OGROMNIE i już myślami jestem na zakupach:-D

GRATULUJĘ DZIECZYNY DZISIEJSZYCH UDANYCH WIZYT!!! TRZYMAM KCIUKI ZA JUTRZEJSZE!!

reklama
Fajnie tyle chłopców będzie nowych. A dzisiaj w DDTVN mówili, że jest ich za mało i kobiety muszą na mężów polować. Heh będą nam baby synków rozszarpywały.

Do góry