reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Devi szybko zleci.....

A co do brzuszka ciążowego......ja juz mam taki wielkości melona chyba :). Jakieś 2 centymetry pod poępkiem już jest......wszak w 20 tygodniu macica osiąga wysokość pępka a potem co tydzień o około 1 cm przyrasta.....
Powoli zaczną się już piękne ciążowe piłeczki pojawiać u Nas....

reklama
Tonya a ty miałas juz takie badanie? wiesz moze na czym one polega?

Monila wydaje mi się, że to jest badanie z krwi, ale nie jestem pewna, bo nie badałam tego jeszcze. Powiedziałam ginowi, że byłam szczepiona więc na razie nie zlecał mi tego.

Myszka, reksio, JJ i Dali gratuluję udanych wizyt!!!!! Oby tak dalej...

Devi bardzo mi przykro, że Twoją odwołali, wiem jak się na nią cieszyłaś...mam nadzieję, że tydzień szybko Ci zleci

Czekam na relację z dzisiejszych wizyt - mam nadzieję, że będzie widać już kto Wam w brzuszkach mieszka...:-)

JJ ja też już czuję sporego melona...szczególnie jak chwilę na boku poleżę, to potem taki twardy wystaje z jednej strony :-) Dotykam i czekam na szturchnięcia, ale się na razie nie powtórzyło...

kochane u mnie wszystko ok, bedzie chłopak. Nie mam fotki ale sie napatrzyłam na moje maleństwo serducho bije jak dzwon.
Ruszał rączkami i nózkami. Było cudnie:-)

Witajcie dziewczyny,
Gratuluję Wszystkim udanych wizyt i dobrych wieści:-)

JJ też jestem z Bydgoszczy i teoretycznie, tzn. wg miesiączki u mnie jutro zaczyna się 17 tydzień - bardzo podobnie do Ciebie :happy:. Można spytać do jakiego lekarza chodzisz?

Pozdrawiam

kasica88- gratuluję synusia i wszystkim mamusiom które miały dzisiaj spotkania z gin.gratuluję udanych wizyt:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już po wizycie!!
Dzięki za trzymanie kciuków:biggrin2:
Wszystko w porządku, serduszko ładnie bije, a maleństwo ma już 7 cm.:-D

Tylko jedno mnie zastanawia!
Wszystkie robiłyście usg genetyczne ok 13 tygodnia ciąży.
A mi lekarka kazała robić ok 20 tygodnia.
Nic z tego nie rozumiem.

Do góry