reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Powodzenia jutro na wizytach Dziewczyny ;-)
A ja dzis byłam na kontroli i miałam w koncu przeziernosc robioną. I wszystko oki ;-) Robalek ma już 6,7cm i się wsciekał że badanie tak długo trwa :-) doktor napstrykał zdjęc żebym mogła mężowi pokazac :-) słodka Istotka :-) cały czas kciuk ssał/a sobie:-)

reklama
hej,

wczoraj byłam u gina. Myślałam, że nie będzie usg a on mi takie szybkie trzasnął, żeby podejrzeć serduszko. No i tym razem piękna kość nosowa była widoczna, bo profilem do maleństwo leżało :tak:. Także u nas ok. Fasola rośnie, bryka.....
Za miesiąc mam połówkowe usg. To będzie 22 tydzień. To sobie pooglądam malucha, bo to chyba z 30 minut trwa......może poznam mieszkańca......jak będzie łaskawy hehehe. No ale to jeszcze 4 tygodnie czekania ;-).

Udanych wizyt dla Was.

Gratuluje kochane udanych wizyt....moja tez była udana.mój gin wyglada jak szalony naukowiec....hahaha dostałam opr. Za to ze się gole ....szok...mam zaprzestać.hihi zbadał mnie wszystko super....potem zawolal tatusia i USG ...mój mały ufoczek to już całkiem spory ledwo się mieścił .super uczucie.a jutro na USG to takie 4d idziemy.
I jeszcze jedno....wczoraj przy kąpieli wymacalam sobie brzuch...znaczy takie mango wielkości dłoni tak dość nisko pod pepkiem.szok....to tak rośnie brzuch ciazowy?myślałam ze robi się poprostu duży ...a nie ze taka gulka rośnie .a może to nie dziecko?pytałam lekarza on powiedział ze tak ale mnie nie dotykał...a to naprawdę takie dziwne haha

reklama
Do góry