reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

U mnie termin z OM 4.11.Teraz USG pokazuje 27.10... Podobnie jak pietrusinska czuje bóle jak na miesiączkę, brzuch się spina, czasem skurcz.. no i to spojenie łonowe- ale cos mam przeczucie że to jeszzcze bedzie trwało i trwało....
Moja kolezanka w ciąży w Kanadzie miała tylko 3 razy usg- prenatalane, połówkowe i na sam koniec ciąży

reklama
EM Ka pisz na biezaco sie dzieje :p
Joasia powoli mozna powiedziec ze sie przygotowujesz :p
Ja jutro na 11 tez do endo a na 17.30 do ginka pokaze mu cisnienie i ostatecznie sprobuje sie dogadac z tym porodem czuje sie jak idiotka...praktycznie 3 tyg do porodu a ja nie wiem za wiele, nie znam innej osoby tak nieswiadomej o ten czas co ja :(

dziewczyny współczuje Wam tych wszystkich bóli :( mnie nic nie boli i się mnie wydaję że u mnie nic sie nie dzieję, nic się nie szykuję do porodu pewnie przenoszę nie wiadomo ile i się wymęczę przy porodzie bo u mnie wszystko zwarte :/

Milagros chciałbym tak jak ta koleżanka ;)

Karosznurek no u mnie troszkę więcej ale dziewczyny już dawno piszą o różnych bólach i dolegliwościach a u mnie nic :/ wiadomo za wcześnie nie chciałabym urodzić zwłaszcza że mały jest mały ale żeby do terminu się wyrobić

Dziewczyny ja już po i uwaga w poczekalni stał się cud..
U mojego lekarza jak zawsze opóźnienia i tak sobie czekałam ponad pół godziny. W między czasie mała zaczęła się dziwnie ruszać, takiego bólu od ruchów jeszcze nie miałam. Już w gabinecie mówię mu o tym a on mi na to że mała się obrócila.. o_O
Żebyście moja minę widziały :D
A poza tym wszystko w normie, z anemia pożegnałam się na dobre :) wyniki lepsze jak przed ciąża :)

Pterusińska, ale na usg to zobaczył? Jak się obróciła, to super :)

Diabliczka, fajnie, że wyniki w porządku. Ja mam podobne zalecenia, dawka po porodzie mniejsza o połowę, z tym, że wyniki po 3 tyg. i zadzwonić do niej.

Em Ka, też czekam na wieści :)

Cześć dziewczyny mało pisze ale was czytam codziennie. Wizytę mam w środę i zobaczymy co i jak.
Szew już dawno ściągnięty ale na poród się jakoś nie zapowiada.
Normalne chodzę i wszystko robię
Jutro zaczynam 39 tydzień a ostatnia waga maluszka to w 36+5 tc 3330g
Łożysko 1 stopień
Wody w normie przepływy też.

Princeseczka gratuluję maluszka i życzę powodzenia w kp bo ja w 1 ciąży też miałam z tym problem i szybko się podałam
Mam nadzieję że tym razem tak szybko się nie poddam
Pozdrawiam was

reklama
Do góry