reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Princeseczka trzymam kciuki za rozkrecenie. Ja tez po cc malo co pamietalam

Aob ja bym chyba jak mowia dziewczyny pojechała na ip ze np boli cos i niech sprawdza przy okazji bo to nie zarty

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

reklama
Która się dzisiaj na wizytę ze mną wybiera? Ja mam pierwszy raz o normalnej porze 9:20. Śniadanie odpuszczam, bo ostatnio po obiedzie trzymałam kciuki co by dwójka nie nadeszła [emoji23] wezme sobie batonik i zjem tuż po wyjściu.
Chyba jeszcze ani razu nie byłam taka ciekawa co tam słychać, szczególnie i mojej szyjki [emoji4]

Jestem w 37 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Joasia zaraz wizyta wiec kciuki :) bedzie dobrze :)

Ja po obchodzie ale mój lekarz ciał natomiast ma mnie zabrać na badanie i zdecydować co z pessarem pewnie zdejmą , tabletki na szczęście odstawił zca ordynatora wiec super :)
Zobaczymy czy zrobi mi dzis czy jutro usg zca zlecił na jutro w celu obserwacji afi.

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Joasia daj znac :) JAk tam samo- im bliżej końca tym częściej chodziłabym sprawdzać do się dzieje. TYm badziej przez ten ból spojenia łonowego- mam wrażenie że chodzę po ulicy z rozwarciem... :D nie wiem czy to możliwe z medycznego punktu widzenia.... no ale nie umiem wyjaśnić czemu tak boli - i odrazu pupa i lędźwie...

Princesko - cc wcale nie takie złe jak opisują?

reklama
Do góry