reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Chyba nic sie nie dzieje poza tym
Nienajlepsza zmiana nocna wiec świadomie poczekam do rana a tez
Bede Wam dawać znac na bieżąco ktg dwa takie skurcze jak opisywała
Joasia wykazało a napięcie praktycznie cały czas na 40 mały wyjątkowo spokojny moze sie przygotowuje
Nienajlepsza zmiana nocna wiec świadomie poczekam do rana a tez
Bede Wam dawać znac na bieżąco ktg dwa takie skurcze jak opisywała
Joasia wykazało a napięcie praktycznie cały czas na 40 mały wyjątkowo spokojny moze sie przygotowuje
EM Ka
Sorry dodał mi sie post a nuz bez podglądu nie zedytuje - Pteruska nie da sie tych skurczy pomylić z innymi nie martw sie ja na tych wywolywaniach w poprzedniej ciazy miałam jakies ale jak poszłam siku przed rzekoma Cc to od razu wiedziałam ze to ten jak mnie złapał
MartiniM nie było przyjemne ale na pewno nie gorsze , a to prawda z tym napinaniem jak sie napinasz na początku to gorzej jest ja staram sie rozluźnić na tyle ile sie da juz siadając na kozła ... a przy wyciąganiu uprzedzał ze musi go teraz wyciągnąć wiec pomyslałam sobie tylko taki pessar jest mniejszy niz główka dziecka przeciez i luzik ... bol przy zastrzykach mięśniowych tez pikus w porównaniu do porodu a porod zobaczymy jutro mam nadzieje zdać Wam szybko relacje - przychodzą po mnie o 7.
Ok lecę myć głowę ostatni raz bez popłochu czy mały zapłacze
MartiniM nie było przyjemne ale na pewno nie gorsze , a to prawda z tym napinaniem jak sie napinasz na początku to gorzej jest ja staram sie rozluźnić na tyle ile sie da juz siadając na kozła ... a przy wyciąganiu uprzedzał ze musi go teraz wyciągnąć wiec pomyslałam sobie tylko taki pessar jest mniejszy niz główka dziecka przeciez i luzik ... bol przy zastrzykach mięśniowych tez pikus w porównaniu do porodu a porod zobaczymy jutro mam nadzieje zdać Wam szybko relacje - przychodzą po mnie o 7.
Ok lecę myć głowę ostatni raz bez popłochu czy mały zapłacze
emalkadream
Też to uwielbiam "luźno proszę " jak luźno ?człowiek siedzi w dziwnej pozycji,ktoś gmera paluchami brzuch sam się spina [emoji6]
Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]
Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]
reklama
mama-czwórki
Emka- Trzymam mocno za Was kciuki. Mega Ci zazdroszczę, że już jutro zobaczysz Swoje maleństwo. POWODZENIA.