reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
O kurcze emka to juz;) czekamy tu wszystkie na wieści

Joasia to teraz tylko na spacerki i oby gladko poszlo;)

Pterusinska super gratuluje ze sie obrocila:)

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

Chyba nic sie nie dzieje :) poza tym
Nienajlepsza zmiana nocna wiec świadomie poczekam do rana :) a tez
Bede Wam dawać znac na bieżąco :)ktg dwa takie skurcze jak opisywała
Joasia wykazało a napięcie praktycznie cały czas na 40 mały wyjątkowo spokojny moze sie przygotowuje

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Sorry dodał mi sie post a nuz bez podglądu nie zedytuje - Pteruska nie da sie tych skurczy pomylić z innymi nie martw sie:) ja na tych wywolywaniach w poprzedniej ciazy miałam jakies ale jak poszłam siku przed rzekoma Cc to od razu wiedziałam ze to ten jak mnie złapał :)

MartiniM nie było przyjemne ale na pewno nie gorsze , a to prawda z tym napinaniem jak sie napinasz na początku to gorzej jest ja staram sie rozluźnić na tyle ile sie da juz siadając na kozła ... a przy wyciąganiu uprzedzał ze musi go teraz wyciągnąć wiec pomyslałam sobie tylko taki pessar jest mniejszy niz główka dziecka przeciez i luzik ... bol przy zastrzykach mięśniowych tez pikus w porównaniu do porodu a porod zobaczymy :) jutro mam nadzieje zdać Wam szybko relacje - przychodzą po mnie o 7.
Ok lecę myć głowę ostatni raz bez popłochu czy mały zapłacze :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Em Ka tzrymamy kciuki zbey bylo bezbolesnie i szybko ;) Wlasnie mnie to az denerwuje jak oczywiscie mnie to boli a dr zaraz komentuje ze to tylko jego palce a gdzie glowka i jak ja urodze... :( nie wiem jak ale jakos bede musiala :D

reklama
Do góry