reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
O kurcze emka to juz;) czekamy tu wszystkie na wieści

Joasia to teraz tylko na spacerki i oby gladko poszlo;)

Pterusinska super gratuluje ze sie obrocila:)

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

Chyba nic sie nie dzieje :) poza tym
Nienajlepsza zmiana nocna wiec świadomie poczekam do rana :) a tez
Bede Wam dawać znac na bieżąco :)ktg dwa takie skurcze jak opisywała
Joasia wykazało a napięcie praktycznie cały czas na 40 mały wyjątkowo spokojny moze sie przygotowuje

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Sorry dodał mi sie post a nuz bez podglądu nie zedytuje - Pteruska nie da sie tych skurczy pomylić z innymi nie martw sie:) ja na tych wywolywaniach w poprzedniej ciazy miałam jakies ale jak poszłam siku przed rzekoma Cc to od razu wiedziałam ze to ten jak mnie złapał :)

MartiniM nie było przyjemne ale na pewno nie gorsze , a to prawda z tym napinaniem jak sie napinasz na początku to gorzej jest ja staram sie rozluźnić na tyle ile sie da juz siadając na kozła ... a przy wyciąganiu uprzedzał ze musi go teraz wyciągnąć wiec pomyslałam sobie tylko taki pessar jest mniejszy niz główka dziecka przeciez i luzik ... bol przy zastrzykach mięśniowych tez pikus w porównaniu do porodu a porod zobaczymy :) jutro mam nadzieje zdać Wam szybko relacje - przychodzą po mnie o 7.
Ok lecę myć głowę ostatni raz bez popłochu czy mały zapłacze :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Em Ka tzrymamy kciuki zbey bylo bezbolesnie i szybko ;) Wlasnie mnie to az denerwuje jak oczywiscie mnie to boli a dr zaraz komentuje ze to tylko jego palce a gdzie glowka i jak ja urodze... :( nie wiem jak ale jakos bede musiala :D

reklama
Do góry