reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Linka u Ciebie też się nie obrócił jeszcze? Jakoś przegapilam tą informację [emoji5] ą nie czujesz kopniakow w innym miejscu?może jednak się opanował.

Jestem w trakcie 33 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]

reklama
Emalka on juz dawno był ułożony do porodu , kiedyś leżałam wstałam myślałam że brzuch mi opadł a on się ułożył poprzecznie nawet nie czulam jak to zrobił ;) ciągle jest poprzecznie , bardziej powiedziałabym ze skośne , leży tak na skos , wiec może jeszcze ułoży się ladnie

Kaolka-kciuki za wizyte! :-*

Karosznurek-my jeszcze lozeczka nie zakupilismy o_O ale w tym tygodniu juz na 100%musimy to zrobic. Ja zaraz bede przegladac oferty na allegro.

Jestem w 34 tygodniu ciąży [emoji173]

Ja juz wszystko naszykowane , teraz zastanawiam się do którego auta zamontować bazę pod fotelik i kiedy torby wpakować do samochodu . I największy problem spakować chłopców i pomyśleć jak ich rozdzielić i komu podrzucić na czas pobytu w szpitalu

Linka -u Ciebie już faktycznie mało czasu zostało. A nie czujesz gdzie masz maluszka w brzuszku? Jak wysoko czujesz kopniaki? Ja dokładnie czuję gdzie jest pupa- często jak się wypina to dokładnie dłonią można ją wyczuć. Co do chłopców to faktycznie ciężka sprawa, a Twoja mama nie da rady przyjechać na te kilka dni? U nas jest teściówka to pomoże mężowi przez te kilka dni.

Łóżeczko mam odebrać 6 lub7 października także już niedługo. Mój maluszek urodzi się za 41 dni. Mam nadzieję, że żadnych niespodzianek nie będzie robił

Cześć wam
Dzisiaj man wizytę na 19
U mnie zostało już 36 dni za 2 tyg będę miała ściągany szew wrrr.....
U mnie narazie wszystko dobrze nic nie boli coś czuję że jeszcze przenoszę ta ciążę jak pierwszą.
Ja juz wszystko mam tylko czekam na meble trzeba będzie je skręcić i mogę wszystko prac i układać.
Torbę do porodu spakuje może dzisiaj zobaczę jakoś nic się nie zapowiada.
Łóżeczko też zamawiałam z allegro bardzo ładne
Dzisiaj albo jutro dam znać co na wizycie

Mama 4 czuje tak właśnie poprzecznie chociaż bardziej pod skosem główka na pewno nie jest tam gdzie powinna być z tym ze mały rusza się i próbuje zmienić pozycję co już dla mnie jest bolesne . Tylek ma po lewej stronie mojego brzucha , główka nieco niżej po prawej stronie brzucha , rączka czuje jak rusza bardzo nisko , tak jakby próbował się przeciągnąć tam gdzie powinien być i często takie uczucie jakby tak grzebal :)
I niejest nisko tyko w połowie brzucha mojego ...

reklama
Moja wczoraj wieczorem też się mocno rozpychala. Myślałam że może się obroci. Ale niestety od rana nadal nogami na dole grzebie [emoji5]

Jestem w trakcie 33 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]

Do góry