reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Wszystkim gratuluję udanych wizyt.

Linka- oby maluszek się obrócił- chyba , że wolisz cc;-) ;)

Co do wagi, u nas było 2 kg na początku 31 tyg. Następna wizyta za tydzień- zobaczymy jak to będzie. Nie zanosi się , żeby synek miał być drobniutki ale jakiejś zawrotnej wagi też nie osiągnie biorąc pod uwagę, że rodzę 2 tyg. przed terminem to pewnie jakimś kolosem nie będzie:happy2:

reklama
Dziewcxyny nie martwcie się waga, teraz mój jest Malutki ale mój starszy synek w 35 tc miał 3000 kg, a urodził się w 39 tc z wagą 3970, wiec nie ze był nie wiadomo jaki wielki. Dzieci rosną w różnym tempie jedne szybciej nabierają potem stopuja inne np na koniec przyspieszają a jeszcze inne inaczej. Nie zamartwiajcie się.

Joasia to jaki masz ostatni pomiar?

Jestem w trakcie 32 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji176][emoji176][emoji176]

Ivi 3 tyg jak to brzmi [emoji6]
Wracaj [emoji6]

Emalka super z tym usg :)
No robią nam dzieci psikusy,robią. ..

Millagros dużo Ci powiedział ale tak na prawdę dalej nic nie wiadomo... :/ i ciekawa jestem za co wziął te 150 zł [emoji52][emoji52][emoji52]

Milia i czekalas w kolejce? No wiesz...

Linka Oooo to podskoczyl fajnie :) gratki
Ty przezywasz ale ja już też intensywnie myślę o tym wszystkim...

Netta dobrze ze udana wizyta

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia dziewczyny i dobrze ze same dobre wiadomosci :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Do góry