reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Linka u Ciebie też się nie obrócił jeszcze? Jakoś przegapilam tą informację [emoji5] ą nie czujesz kopniakow w innym miejscu?może jednak się opanował.

Jestem w trakcie 33 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]

reklama
Emalka on juz dawno był ułożony do porodu , kiedyś leżałam wstałam myślałam że brzuch mi opadł a on się ułożył poprzecznie nawet nie czulam jak to zrobił ;) ciągle jest poprzecznie , bardziej powiedziałabym ze skośne , leży tak na skos , wiec może jeszcze ułoży się ladnie

Kaolka-kciuki za wizyte! :-*

Karosznurek-my jeszcze lozeczka nie zakupilismy o_O ale w tym tygodniu juz na 100%musimy to zrobic. Ja zaraz bede przegladac oferty na allegro.

Jestem w 34 tygodniu ciąży [emoji173]

Ja juz wszystko naszykowane , teraz zastanawiam się do którego auta zamontować bazę pod fotelik i kiedy torby wpakować do samochodu . I największy problem spakować chłopców i pomyśleć jak ich rozdzielić i komu podrzucić na czas pobytu w szpitalu

Linka -u Ciebie już faktycznie mało czasu zostało. A nie czujesz gdzie masz maluszka w brzuszku? Jak wysoko czujesz kopniaki? Ja dokładnie czuję gdzie jest pupa- często jak się wypina to dokładnie dłonią można ją wyczuć. Co do chłopców to faktycznie ciężka sprawa, a Twoja mama nie da rady przyjechać na te kilka dni? U nas jest teściówka to pomoże mężowi przez te kilka dni.

Łóżeczko mam odebrać 6 lub7 października także już niedługo. Mój maluszek urodzi się za 41 dni. Mam nadzieję, że żadnych niespodzianek nie będzie robił

Cześć wam
Dzisiaj man wizytę na 19
U mnie zostało już 36 dni za 2 tyg będę miała ściągany szew wrrr.....
U mnie narazie wszystko dobrze nic nie boli coś czuję że jeszcze przenoszę ta ciążę jak pierwszą.
Ja juz wszystko mam tylko czekam na meble trzeba będzie je skręcić i mogę wszystko prac i układać.
Torbę do porodu spakuje może dzisiaj zobaczę jakoś nic się nie zapowiada.
Łóżeczko też zamawiałam z allegro bardzo ładne
Dzisiaj albo jutro dam znać co na wizycie

Mama 4 czuje tak właśnie poprzecznie chociaż bardziej pod skosem główka na pewno nie jest tam gdzie powinna być z tym ze mały rusza się i próbuje zmienić pozycję co już dla mnie jest bolesne . Tylek ma po lewej stronie mojego brzucha , główka nieco niżej po prawej stronie brzucha , rączka czuje jak rusza bardzo nisko , tak jakby próbował się przeciągnąć tam gdzie powinien być i często takie uczucie jakby tak grzebal :)
I niejest nisko tyko w połowie brzucha mojego ...

reklama
Moja wczoraj wieczorem też się mocno rozpychala. Myślałam że może się obroci. Ale niestety od rana nadal nogami na dole grzebie [emoji5]

Jestem w trakcie 33 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]

Do góry