reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Karosznurek nie przejmuj sie. Ja w ciąży z Zu w 8mym miesiącu schudłam 4kg między wizytami czyli w 4 tygodnie. Teraz by mi się też przydało ;-)

Jestem w 34 tygodniu ciąży

reklama
Gaga- zdradzisz mi co było w moim poście niezbyt mądrego?;-) ;) Chodzi C o to co napisałam do Linki na temat cc, czy o to, że mój maluszek raczej nie będzie kolosem? Stylistycznie może post pozostawia wiele do życzenia po pisany na szybko chyba z komórki ale co w nim było głupiego to naprawdę nie wiem...:unsure:

Karosznurek- ja nie przytyłam nawet pół kilograma od początku ciąży tzn. przytyłam na początku ale później to straciłam i jestem na chwilę obecną na zero. Lekarz mówił, że nie ma jakichś specjalnych powodów do zmartwień. Tyle, że ja mam spory nadbagaż jeszcze sprzed ciąży więc sytuacja może być trochę inna niż u Ciebie. 400 gram w dwa tygodnie to raczej niezły wynik. Nie rozumiem dlaczego lekarka tak Cię dołuje:hmm:

No co za babsztyl
Dziecko teraz ma
Tyć ok 200-250 gr tygodniowo wiec 400 na 2 tyg to wzorcowy wynik a swoją waga
Sie nie przejmuj kompletnie pod warunkiem ze sie faktycznie nie glodzisz :) i następnym razem jej powiedz ze cieszysz sie ze jest tak zmartwiona ale
Wprowadza niepotrzebny lek w Tobie takimi txt .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Karosznurek ta lekarka to obcy cxlowiek, nie wie co tak naprawdę robisz i myślisz, za to tym wiesz najlepiej ze dbasz o siebie i dzidziusia i tego się trzymaj. Panikara z niej i tyle. A ja bym się cieszyła jakbym nie tyla a mały by przybieral :) a różnice w tych pomiarach takie się zdarzają, u nas tez różnie z tym nóżki długie, brzuszek i główka mniejsza. Każdy przecież inaczej wygląda. Mój synek starszy np był bardzo długi i mega szczupły, tylko w takich mega wąskich pajacach dobrxe wyglądał bo w takich krótkich i szerszych to mu materiał na brzuszku odstawał po bokach ;) to już chyba taki etap ze sporo z nas ma już dość lekarzy, jedni bardziej nadgorliwi inni z kolei zlewajacy.... trzeba to wytrwac i na szczęście już coraz bliżej do finiszu ;)

Mama Czwórki dokładnie jak Karosznurek pisze to było przez przypadek nawet nie wiedziałam że dałam ocenę, zaraz poszukam i cofnę. Czasem jak siedzę na tel to przy przesuwaniu palec dotknie tam gdzie nie trzeba i ocena wpada niezauważona

Diabliczka a korzystasz z apki? Bo ja na apce tez mam tylko kciuk do gory a korzystajac z google mam te wszystkie inne opcje i tez czasem kliknelam komus ze stare czy niezbyt madre :-/

Jestem w 34 tygodniu ciąży [emoji173]

reklama
Do góry