reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Heheh jestes stworzona do rodzenia :p Ja Ci powiem ze tego porodu tez sie obawiam nie wiem czemu ale opcja cc by mnie mniej przerazala. Aczkolwiek i jeden i drugi porod ma swoje + i - trzeba to jakos przezyc chyba... :)

reklama
Koalka jesli lekarz mowi Ci ze masz dyspozycje tzn ze ok, po pierwsze nic sie nie martw bo zrobią Ci usg przed samym porodem i wtedy zadecydują jesli miałoby byc za duze- dziewczyna ktora dali mi do sali jak urodziła 4700
Przez Cc,'a ja 4100 zaczynajac z waga 48 i rozmaiwrem 34/36 wiec wiesz :) spokojnie :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ja też się zastanawiam ile moja waży. Ale my mamy jeszcze trochę do USG, bo dopiero 22 września. to bedzie 31t5d.
Kejti, a Ty kiedy masz USG?

PS. Strasznie późno się dziś meldujesz :p

MartiniM ja boje sie Sn i Cc wiec co bedzie to i tak będę to przeżywać.

Emka jesteś postury mojej bratowej ona tez przy porodzie ważyła 57kg a zaczynala z 48 tylko ze rodzila 3.200 dziewuszke a krzyczała ze nie wytrzyma chce cc hehe
Najbardziej boje się ze duże dziecko często ciężko wychodzi drogą naturalna i o siebie sie tak nie trzęse jak o malutką żeby tętno nie zaslabło czy cuś.

Firana ja jestem w trakcie 29tyg dokadnie 28w3d czyli skoczony 28 i zaczęty 29tydz a po wymiarach małej od raxu w programie pokazalo ze niby 31w3d i termin na 31.10 przesunal sie z 18.11 ale to tylko wyliczenia programu który liczy wg sredniej.

Priinceseczka no w porównaniu do Twojego chlopaczka to my nosimy drobinki [emoji6]

Koalka Twoja i tak sporo wyprzedza moja bo ja mam rodzić na początku listopada[emoji6] a lekarz stwierdzil że tak koło 3,5kg będzie ważyć [emoji2]
O teraz widzę że równe 2tyg różnicy mamy [emoji2]

Firana u mnie dzis 30+3 [emoji2]

A zdj nie zrobiłam a teraz nie chce mi się ehhh... jutro jutro [emoji23]

reklama
Do góry