reklama
Keejti-93
Fanka BB :)
Super gratuluje wizyt! A ja w takich chwilach wlasnie sobie mysle ze moja taka malutka
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
EM Ka
Koalka jesli lekarz mowi Ci ze masz dyspozycje tzn ze ok, po pierwsze nic sie nie martw bo zrobią Ci usg przed samym porodem i wtedy zadecydują jesli miałoby byc za duze- dziewczyna ktora dali mi do sali jak urodziła 4700
Przez Cc,'a ja 4100 zaczynajac z waga 48 i rozmaiwrem 34/36 wiec wiesz spokojnie
Przez Cc,'a ja 4100 zaczynajac z waga 48 i rozmaiwrem 34/36 wiec wiesz spokojnie
Priinceseczka
Em Ka Twoja historia porodu zawsze podnosi mnie na duchu! :-)
emalkadream
Ja też się zastanawiam ile moja waży. Ale my mamy jeszcze trochę do USG, bo dopiero 22 września. to bedzie 31t5d.
Kejti, a Ty kiedy masz USG?
PS. Strasznie późno się dziś meldujesz
Kejti, a Ty kiedy masz USG?
PS. Strasznie późno się dziś meldujesz
Koalka91
MartiniM ja boje sie Sn i Cc wiec co bedzie to i tak będę to przeżywać.
Emka jesteś postury mojej bratowej ona tez przy porodzie ważyła 57kg a zaczynala z 48 tylko ze rodzila 3.200 dziewuszke a krzyczała ze nie wytrzyma chce cc hehe
Najbardziej boje się ze duże dziecko często ciężko wychodzi drogą naturalna i o siebie sie tak nie trzęse jak o malutką żeby tętno nie zaslabło czy cuś.
Firana ja jestem w trakcie 29tyg dokadnie 28w3d czyli skoczony 28 i zaczęty 29tydz a po wymiarach małej od raxu w programie pokazalo ze niby 31w3d i termin na 31.10 przesunal sie z 18.11 ale to tylko wyliczenia programu który liczy wg sredniej.
Emka jesteś postury mojej bratowej ona tez przy porodzie ważyła 57kg a zaczynala z 48 tylko ze rodzila 3.200 dziewuszke a krzyczała ze nie wytrzyma chce cc hehe
Najbardziej boje się ze duże dziecko często ciężko wychodzi drogą naturalna i o siebie sie tak nie trzęse jak o malutką żeby tętno nie zaslabło czy cuś.
Firana ja jestem w trakcie 29tyg dokadnie 28w3d czyli skoczony 28 i zaczęty 29tydz a po wymiarach małej od raxu w programie pokazalo ze niby 31w3d i termin na 31.10 przesunal sie z 18.11 ale to tylko wyliczenia programu który liczy wg sredniej.
aob66
Moderatorka
Priinceseczka no w porównaniu do Twojego chlopaczka to my nosimy drobinki [emoji6]
Koalka Twoja i tak sporo wyprzedza moja bo ja mam rodzić na początku listopada[emoji6] a lekarz stwierdzil że tak koło 3,5kg będzie ważyć [emoji2]
O teraz widzę że równe 2tyg różnicy mamy [emoji2]
Firana u mnie dzis 30+3 [emoji2]
A zdj nie zrobiłam a teraz nie chce mi się ehhh... jutro jutro [emoji23]
Koalka Twoja i tak sporo wyprzedza moja bo ja mam rodzić na początku listopada[emoji6] a lekarz stwierdzil że tak koło 3,5kg będzie ważyć [emoji2]
O teraz widzę że równe 2tyg różnicy mamy [emoji2]
Firana u mnie dzis 30+3 [emoji2]
A zdj nie zrobiłam a teraz nie chce mi się ehhh... jutro jutro [emoji23]
Keejti-93
Emalka tak wyszło ja mam jutro wizyte ale pewnie bez usg będzie
reklama
Ziemniaczek
Cześć kochane