reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Kto mówił że Aob wróci z urlopu i będzie pytać o wizyty ?[emoji12][emoji12][emoji12]

Jestem w trakcie 29 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

reklama
Bo u mnie jest tak beznadziejne, że zapisywac trzeba sie do babeczki przez telefon, a nie u lekrza. Ona chyba pracuje w szpitalu tam gdzie lekarz i ma podgląd do jego grafiku itd. Ona potem jemu tylko daje liste pacjentek. A tak w ogóle to on ma gabinet w klinice stomatologicznej [emoji4]
Ostatnio miałam Wam wkleić jak tu mam ładnie jak czekam w kolejce i zapomniałam [emoji4]
Specjalnie zrobiłam zdjęcia.
1472460365665.jpg
1472460383835.jpg

Na końcu korytarza siedzi R. patrzą z Zu na akwarium.[emoji225] [emoji226] [emoji227] [emoji228]

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Załączniki

• 1472460365665.jpg
    1472460365665.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 243
  • 1472460383835.jpg
    1472460383835.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 252
Joasia moja też przyjmuje z dentystami :D ale zdecydowanie mniejszy obiekt :)

Kciuki za was też trzymam piszcie od razu co tam lekarz mówił :)

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Joasia to dziwnie z tymi zapisami... u mnie w ogóle się nie zapisuje tylko Idę jak mi się l4 konczy.. a na poczekalni jest dość ładnie ale zawsze dużo osób to ja zdj nie zrobię heh[emoji6]

Milia dokładnie to samo o wizytach miałam pisać [emoji2]

Dzięki. Ja to zanim wyjdę to będzie wieczór ehhh...

reklama
U mnie już po.
Malutka waży 1.6kg lekarz powiedział że dluga kość udowa to wysoka babka z niej będzie po mnie. Całe szczęście :-) szyjka zamknięta, 9kg do przodu troche skrzyczał że jem same slodycze i fast food. Powiedział że on mnie odchudzac nie będzię i żeby płaczu nie było potem że na samych kiełkach będę żyć zeby schudnąć haha ale to tak pół żartem mówił.
Oczywiscie kazał juz liczyć ruchy dziecka minimum 3 razy dziennie przez godzine.
No i dziewczynka nadal jest dziewczynką póki co.

Do góry