reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Heheh jestes stworzona do rodzenia :p Ja Ci powiem ze tego porodu tez sie obawiam nie wiem czemu ale opcja cc by mnie mniej przerazala. Aczkolwiek i jeden i drugi porod ma swoje + i - trzeba to jakos przezyc chyba... :)

reklama
Koalka jesli lekarz mowi Ci ze masz dyspozycje tzn ze ok, po pierwsze nic sie nie martw bo zrobią Ci usg przed samym porodem i wtedy zadecydują jesli miałoby byc za duze- dziewczyna ktora dali mi do sali jak urodziła 4700
Przez Cc,'a ja 4100 zaczynajac z waga 48 i rozmaiwrem 34/36 wiec wiesz :) spokojnie :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ja też się zastanawiam ile moja waży. Ale my mamy jeszcze trochę do USG, bo dopiero 22 września. to bedzie 31t5d.
Kejti, a Ty kiedy masz USG?

PS. Strasznie późno się dziś meldujesz :p

MartiniM ja boje sie Sn i Cc wiec co bedzie to i tak będę to przeżywać.

Emka jesteś postury mojej bratowej ona tez przy porodzie ważyła 57kg a zaczynala z 48 tylko ze rodzila 3.200 dziewuszke a krzyczała ze nie wytrzyma chce cc hehe
Najbardziej boje się ze duże dziecko często ciężko wychodzi drogą naturalna i o siebie sie tak nie trzęse jak o malutką żeby tętno nie zaslabło czy cuś.

Firana ja jestem w trakcie 29tyg dokadnie 28w3d czyli skoczony 28 i zaczęty 29tydz a po wymiarach małej od raxu w programie pokazalo ze niby 31w3d i termin na 31.10 przesunal sie z 18.11 ale to tylko wyliczenia programu który liczy wg sredniej.

Priinceseczka no w porównaniu do Twojego chlopaczka to my nosimy drobinki [emoji6]

Koalka Twoja i tak sporo wyprzedza moja bo ja mam rodzić na początku listopada[emoji6] a lekarz stwierdzil że tak koło 3,5kg będzie ważyć [emoji2]
O teraz widzę że równe 2tyg różnicy mamy [emoji2]

Firana u mnie dzis 30+3 [emoji2]

A zdj nie zrobiłam a teraz nie chce mi się ehhh... jutro jutro [emoji23]

reklama
Do góry