reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

martussia tak jak Princeseczka pisze - tylko dowcipne.
Jutro bede miala zakladany Pessar jestem ciekawa jak to wyglada ogolem , kiedy wyjmuja itp.

reklama
Ale wyłapać przez brzuch też się da, że coś jest nie tak. Pod warunkiem, że gin w ogóle zwraca na szyjke uwagę. Za to dokładne pomiary to tylko dowcipnie.

Marytini to kiedy wyjmą to już od lekarza zależy i od stanu szyjki. Niektóre dziewczyny chodzą do końca. Mnie gin opowiadał ostatnio, że w szpitalu badał jakąś dziewczynę, a tu tuż za pessarem już pęcherz z bobasem wiszący już tylko na tym pessarze, więc strach się bać ruszać taki pessar.

MartiniM a to tak o sobie stwierdził że zmierzy czy poprosilas? Kurcze nie dobrze ale jeszcze nie najgorzej jak chociaż chcą założyć krążek... teraz leż ile się da i dotrwasz na pewno [emoji10] czekamy jutro na info co i jak..

Kciuki za wizytujace i ich bobasy[emoji6]

Bada mi szyjke co wizyte :) tylko chcialam zeby mi powiedzial dlugosc, ale nie wiem czy i bez mojej prosby by nie sprawdzal dokladnie b omiesiac temu tez patrzyl i recznie i przez usg :)
Oczywiscie dam jutro znac... :)

Ja miałam badana szyjkę i tak i tak i jeszcze inaczej. :)
Dowcipnie 36, przez brzuch 45,a później już dowcipnie 33.
Wydaje mi się tak jak Joasia mówiła, że da się zauważyć. O ile od początku lekarz zwraca uwagę przy badaniu przez brzuch na szyjkę i zauważy jakieś "odchylenie".

Trzymam kciuki za wizytujace :)

Jestem w 30 tygodniu ciąży

reklama
Do góry