reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

MartiniM kciuki za wizytę !!! Ciekawe ile twoje szczęście waży:-)

Aob66 tylko nie patrz na moj suwaczek bo o jest jakis pomylony pokazuje mi trochę do przodu nieskończone tygodnie tylko zaczęte. Dzisiaj dokadnie 28 tydzien i 4 dzień a na suwaku pokazuje ze jutro 30tydzien mam zacząć. Ginekolog mowil mi ze liczy sie skonczone tygodnie nie zaczete.

reklama
Ja juz po....
Niestety szału nie ma. Szyjka ma 2.20 cm i w czwartek ide na pessar :( duzo odpoczynku , nic nie dzwigac i jeszcze troche przetrzymac. Badaniem recznym wydawala sie bardzo dluga jeszcze a usg pokazywalo co innego - lekarz byl zadzwiony. Dostalam tez lutke pod jezyk i jeszcze cos chyba na uspokojenie skurczy juz nie pamietam z tego wszystkiego :(

Juz dzisiaj tez mierzyl 2 razy bo zdawalo mu sie dziwne ze recznie tak , a usg tak, pewnie jeszcze zmierzymy przed zalozeniem. Proponowal polozenie do szpitala ale mowi tam mnie bede trzymac dobry tydz , wiec juz wole prywatnie to zalozyc i od razu do domu :( O dziecku nic wiecej nie mowil, wlaczyl tylko serduszko i tyle....

reklama
Do góry