reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Zostawia , planowany wymaz i ewentualnie krążek musze poczytać o tym .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
emka- dawaj znać na bieżąco co u Was, jak dasz tylko radę. Trzymam kciuki , żeby wszystko dobrze się skończyło i maluszek posiedział w brzuszku minimum do 38 tygodnia.

Emalka-dobrze ze to nic powaznego ale oszczedzaj sie ike wlezie :-*

Em Ka- o kurna. Bylas u tego samego lekarza co zawsze? Trzymam kciuki i daj znac co u Was. Mam nadzieje ze to jakas pomylka...

Em Ka kurcze no na pewno w szpitalu coś zaradzą na to i będziesz pod dobrą opieką. Będzie dobrze ;* daj znać jak będziesz wiedzieć coś więcej.

K8sad gratuluję kawalerów :)
Emalka ja też mam nisko łożysko i nie mam specjalnych wskazań. Tzn. Ogólnie mam powiedziane żeby uważać ale to z racji dlugich starań o dzidziusia. W pon. Mam wizytę to dowiem się więcej bo przez m-c mogło się coś pozmieniać.

Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom

Emalka dobrze ze sprawa sie wyjasnila, ale uwazaj na siebie :)

Em ka to sie porobilo.... mam nadzieje ze jutro w szpitalu wszystko jednak wyjdzie dobrze

ja ide jutro i zobaczymy co moja Pani doktor powie mam nadzieje ze zwazy mala i sie dowiem co za kolos z niej :)

Pterusinska to kawal babeczki :D

Emka daj znać co Ci tam poradza i trzymaj się
Ja też dziś idę i mam nadzieję na dokładne usg i pomiary ale lekarz jest pierwszy dzień po urlopie więc boję się że będzie dużo pacjentek dodatkowo i będzie szybko:/

reklama
Em Ka przykra sprawa z tą szyjką, trzymaj się i dawaj znać co tam uradzili. Oby byli bardziej zdecydowani niż u Izy.
Wczoraj też pytałam doktorki czy to może się tak szybko skracać, bo pierwsze co pomyślałam to że właśnie szyjka poleciała i dlatego to plamienie. To powiedziała że miała przypadki że w ciągu tygodnia dwóch nawet z 3 cz 4 cm leciała do 2. :(

Do góry