reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Zostawia , planowany wymaz i ewentualnie krążek musze poczytać o tym .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
emka- dawaj znać na bieżąco co u Was, jak dasz tylko radę. Trzymam kciuki , żeby wszystko dobrze się skończyło i maluszek posiedział w brzuszku minimum do 38 tygodnia.

Emalka-dobrze ze to nic powaznego ale oszczedzaj sie ike wlezie :-*

Em Ka- o kurna. Bylas u tego samego lekarza co zawsze? Trzymam kciuki i daj znac co u Was. Mam nadzieje ze to jakas pomylka...

Em Ka kurcze no na pewno w szpitalu coś zaradzą na to i będziesz pod dobrą opieką. Będzie dobrze ;* daj znać jak będziesz wiedzieć coś więcej.

K8sad gratuluję kawalerów :)
Emalka ja też mam nisko łożysko i nie mam specjalnych wskazań. Tzn. Ogólnie mam powiedziane żeby uważać ale to z racji dlugich starań o dzidziusia. W pon. Mam wizytę to dowiem się więcej bo przez m-c mogło się coś pozmieniać.

Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom

Emalka dobrze ze sprawa sie wyjasnila, ale uwazaj na siebie :)

Em ka to sie porobilo.... mam nadzieje ze jutro w szpitalu wszystko jednak wyjdzie dobrze

ja ide jutro i zobaczymy co moja Pani doktor powie mam nadzieje ze zwazy mala i sie dowiem co za kolos z niej :)

Pterusinska to kawal babeczki :D

Emka daj znać co Ci tam poradza i trzymaj się
Ja też dziś idę i mam nadzieję na dokładne usg i pomiary ale lekarz jest pierwszy dzień po urlopie więc boję się że będzie dużo pacjentek dodatkowo i będzie szybko:/

reklama
Em Ka przykra sprawa z tą szyjką, trzymaj się i dawaj znać co tam uradzili. Oby byli bardziej zdecydowani niż u Izy.
Wczoraj też pytałam doktorki czy to może się tak szybko skracać, bo pierwsze co pomyślałam to że właśnie szyjka poleciała i dlatego to plamienie. To powiedziała że miała przypadki że w ciągu tygodnia dwóch nawet z 3 cz 4 cm leciała do 2. :(

Do góry