Iza02083
Fanka BB :)
kurcze no,bieda z tymi szyjkami..Em Ka mam nadz ze u Ciebie wiecej nie poleci.. jestem ciekawa co lekarze zadecyduja..ja poszlam z taka sama polozylam sie a w miedzy czasie spadla do 1,4 ..u mnie nic nie zrobili bo stwierdzili ze ani jedno ani drugie nie zagwarantuje ze donosze ,ze wiecej biedy moze byc bo przy twardnieniu moze porozrywac te szwy a pessar tez moze puścić i jeszcze infekcji dolozyc.wiec lezec i czekac..a co najlepsze dzien po wyjsciu mialam wizyte u innego gina..opowiedzialam mu o tej szyjce ze bylam w szpitalu a on od razu czy szew juz zalozony...zdziwil sie mega jak powiedzialam ze odeslali do domu..i takie buty ..a w srode mam wizyte juz u mojego gina zobacze co on powie
mama4 - hehe to by byla niespodzianka
emalka - uwazaj na siebie
pterusinska - ja jak zaszlam w ciaze to mialam 4 torbiele cos okolo 6cm jedna, i kogo bym nie pytala czy one jeszcze sa to machaja reka ze teraz to najmniej wazne..i nie wiem co o tym myslec..
mama4 - hehe to by byla niespodzianka
emalka - uwazaj na siebie
pterusinska - ja jak zaszlam w ciaze to mialam 4 torbiele cos okolo 6cm jedna, i kogo bym nie pytala czy one jeszcze sa to machaja reka ze teraz to najmniej wazne..i nie wiem co o tym myslec..