reklama
aob66
Moderatorka
Firana gratki corki
Basienkaaa87
Fanka BB :)
gratuluje
Dziękuję dziewczynki. Termin się prawie pokrywa bo z ostatnio z usg był 3.11 a na połówkowych 2.11
Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom
Firana - jeszcze raz gratulacje!
Gaga - ja też nie czuję, tzn coś czuje ale nie jestem pewna czy to córeczka czy moje jelita. Czasem jak położę rękę na brzucho to czuje takie smyrania ale nie czuje wyraźnych kopniaczków. Dziewczyny mnie pocieszyły, że w pierwszej ciąży czuje się później więc się nie stresuj. Widziałam w liście listopadowych mam że Ty masz termin na 21 a ja na 22, więc spokojnie nie długo będą piękne kopniaki
Gaga - ja też nie czuję, tzn coś czuje ale nie jestem pewna czy to córeczka czy moje jelita. Czasem jak położę rękę na brzucho to czuje takie smyrania ale nie czuje wyraźnych kopniaczków. Dziewczyny mnie pocieszyły, że w pierwszej ciąży czuje się później więc się nie stresuj. Widziałam w liście listopadowych mam że Ty masz termin na 21 a ja na 22, więc spokojnie nie długo będą piękne kopniaki
Joasia_1986
Fanka BB :)
Gaga i Mamusia jeszcze się naczujecie kopniaczków, aż będziecie płakać... z bólu ;-) Ja w 8mym i 9tym miesiącu to nieraz już miałam serdecznie dość.
Teraz tak mocniej czuje od niedawna, a termin mam na 8.11, więc Wy macie jeszcze chwilę czasu. Myślę, że w tydzień 22-23 Wasze dzieci dadzą mocniej o sobie znać.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz tak mocniej czuje od niedawna, a termin mam na 8.11, więc Wy macie jeszcze chwilę czasu. Myślę, że w tydzień 22-23 Wasze dzieci dadzą mocniej o sobie znać.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
aob66
Moderatorka
Potwierdzam slowa Joasi co do kopniaczkow czasami bedzie bolalo hehe
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Ja dziś chyba też czułam mała ale bardzo delikatnie
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka