reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Firana - jeszcze raz gratulacje!
Gaga - ja też nie czuję, tzn coś czuje ale nie jestem pewna czy to córeczka czy moje jelita. Czasem jak położę rękę na brzucho to czuje takie smyrania ale nie czuje wyraźnych kopniaczków. Dziewczyny mnie pocieszyły, że w pierwszej ciąży czuje się później więc się nie stresuj. Widziałam w liście listopadowych mam że Ty masz termin na 21 a ja na 22, więc spokojnie nie długo będą piękne kopniaki ;)

Gaga - wiem wiem bo też się martwię i mi smutno, że nic jeszcze nie czuje ale skoro na usg jest wszystko ok i dzidziuś się rusza to po prostu trzeba czasu :) zamartwianie nic nam nie pomoże, już nie długo Kochana ;)

Gaga i Mamusia jeszcze się naczujecie kopniaczków, aż będziecie płakać... z bólu ;-) Ja w 8mym i 9tym miesiącu to nieraz już miałam serdecznie dość.
Teraz tak mocniej czuje od niedawna, a termin mam na 8.11, więc Wy macie jeszcze chwilę czasu. Myślę, że w tydzień 22-23 Wasze dzieci dadzą mocniej o sobie znać.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dziś chyba też czułam mała ale bardzo delikatnie :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry