reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Gratuluję chłopaków :)

Ja jutro się na dyżur przy przychodni spróbuję dostać bo z plecami coraz ciężej, w pracy kręcą nosem, bo ostatnio więcej szkody niż pożytku z mojej pracy.
Jeśli zwolnienia chociaż na kilka dni nie dostanę to już sama nie wiem co zrobię :(

Iza dano nam dobitnie do zrozumienia ze córki nie będzie , chyba że z innym partnerem .. ja tego smykam mam nie planowanego na tabletkach :) wiec raczej bym nie planowała więcej dzieci i zrobię co w mojej mocy aby na tym się skończyło , a co los szykuje dla mnie to nie mam pojecia

Linka super że dzidzia zdrowia :) wiadomo chciałoby się tych sukienek i tej księżniczki ale najważniejsze że dzidziuś zdrowy :)

Ja Idę w czwartek i bardzo się boje, jak byłam z koleżanką też wyszła jedna dziewczyna z płaczem z gabinetu i bardzo się obawiam czy z moją dzidzia wszystko ok...

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Linka i chlopiec dobry :-) wazne ze wszystko gra jak trzeba :-) wiadomo tez bym chwilowo sie zawiodla, ale jednak matka ma chyba tyle milosci, ze pokocha swoje dziecko jakie by nie.bylo :-) kawal chlopa juz :-D az nie.moge doczekac sie.swojej wizyty choc moja bedzie wedlugo om w 12w5d, ale to chyba dziwn roznicy jak usg...

Gratuluję serdecznie udanych wizyt i chłopców pięknych i zdrowych! Ja też rozumiem chęć poznania innej płci w domu ale wiesz Linka jakiś czas temu czytałam artykuł o 4 braciach z zespołu pectus jak razem się wspierali, bawili, psocili właśnie. .. itp bardzo się wzruszyłam wtedy i myślę że rodzeństwo to jest najlepsze co możemy dać naszym dzieciom a taka zgrana paczka braci to tez może zaowocować na całe życie jak u tych z zespołu.

Dziewczyny ja chciałam prosić was po poradę właśnie apropo badań prenatalnych. Mam te wizytę 25.04 czyli w najbliższy poniedzialek. Będę wtedy w 12 t i 5 d ale według Om. Według poprzedniego usg dziecko jest młodsze o tydzień i dwa dni. No więc nijak mi to nie wychodzi bo to będzie według usg 11 t 3 d. A little napisała ze od 11 t 6 d zaczyna robić się prenatalne. Ja nie wiem co zrobić, przesuwać wizyty nie chce bo juz i tak mam nerwy, dawno nie widziałam Maluszka. No i jeszcze sprawa wielkości jaki powinien być Maluszek żeby można było przeprowadzić badania?

Ostatnia edycja:
reklama
Katerineczka ja nie wiem kompletnie jak to jest z tymi badaniami... ale ide w tym samym tc co Ty tylko u mnie mlodsze bylo o 1-5dni roznie.. ale dziewczyny pisaly pozniej, ze teraz jest ogolniej miedzy 11 a 14tc

Do góry