reklama
linka1985
Fanka BB :)
Jestem a więc dokładnie jestem w 13 d1 serce w pozadku , wszystkie nazady również w porządku nogi rączki paluszki w odpowiedniej ilości . Jest to nataniel na 99,9 . Rozmawiałam na ten temat z lekarzem i najprawdopodobniej mój niema żeńskich plemników bądź są nie aktywne ... jeśli któraś jest z Krakowa bardzo polecam badania prenatalne na rozrywka 24a ... badanie trwało ok 40 minut , wszystko bardzo dokładnie sprawdzane , bez pośpiechu na prost leżanki miałam spory ekran i widziałam całe badanie i tłumaczono mi co w danej chwili jest badane . Na koniec pobrano mi jeszcze krew na peppa i na coś jeszcze nie wiem co to za skrót wyniki do 10 dni
Załączniki
Kochana sliczny chłopczyk!! I sprawa jasna, znam takieosoby co mają kilkacdzieci tylko danej płci i lekarze mówili podobnie.
Na pazdziernikowkach jest moja koleżanka, ma 6 dziewuszek kochanych i teraz jeszcze mię wiadomo.
Najważniejsze, że maluch jest zdrowy!!
Ale wiesz co, był tu artykuł o mamie, co miała dwóch chłopców i chciała dziewuszke..okazało się, że znowu chłopczyk i przeżyła ogromną traume. Tak wie. Jeśli jest Ci z tym źle, przykro Ci to masz o tym prawo mówić i odczuwać rozzalenie.
Ja Ci serdecznie gratuluję!!
Na pazdziernikowkach jest moja koleżanka, ma 6 dziewuszek kochanych i teraz jeszcze mię wiadomo.
Najważniejsze, że maluch jest zdrowy!!
Ale wiesz co, był tu artykuł o mamie, co miała dwóch chłopców i chciała dziewuszke..okazało się, że znowu chłopczyk i przeżyła ogromną traume. Tak wie. Jeśli jest Ci z tym źle, przykro Ci to masz o tym prawo mówić i odczuwać rozzalenie.
Ja Ci serdecznie gratuluję!!
linka1985
Lili jak nie wiedziałam to się bałam co będzie i jak to znowu syn , ale jak już widziałam go dokładnie i ze zdrowy i organy wewnętrzne zdrowe nawet półkule muzgowe sprawdzała to łzy ze szczęścia mi leciały .. inaczej tez podeszłam do tego bo kobieta która weszła przedemna wyszła całą zaplakana jej mąż tak samo odrazu było widać ze coś nie tak . Wiec myslalam tylko o tym żeby dzidziuś zdrowy byl
Joasia_1986
Linka najważniejsze, że dzidzio zdrowy.
Moja koleżanka zdołowała się jak się dowiedziała, że będzie kolejna dziewczynka, ale ginka jej powiedziała, że jak jest forma na dziewczynki, to chłopaka nie da się zrobić.
Moja koleżanka zdołowała się jak się dowiedziała, że będzie kolejna dziewczynka, ale ginka jej powiedziała, że jak jest forma na dziewczynki, to chłopaka nie da się zrobić.
No to ciesze się, że jesteś szczesliwa! I faktycznie, jak tak na to patrzeć to zdrowie najważniejsze!
Ja się sama boje baardzo swojego (jeszcze teraz przez ten pasztet) i jakbym miała taka sytuacje, co mówisz o tej parce to trochę by zajęło mi ogarniecie siebie..
Jeszcze raz gratuluję!!
Ja się sama boje baardzo swojego (jeszcze teraz przez ten pasztet) i jakbym miała taka sytuacje, co mówisz o tej parce to trochę by zajęło mi ogarniecie siebie..
Jeszcze raz gratuluję!!
linka1985
Dziękuję ślicznie dziewczynki ... powiem wam ze długo z moim rozmawiałam na ten temat ze chciałby sprawdzić sperme czy faktycznie tak jest , bo on żonaty był i ma z tego małżeństwa córkę 16 letnia , i jak na ten temat w gabinecie była rozmowa ze najprawdopodobniej ma nieaktywne plemniki żeńskie i powiedział ze przecież ma córkę z innego małżeństwa to zapadła długa martwa cisza ...i zaczął się zastanawiać czy nie przebadać i badań nie zrobić , ale mu powiedziałam ze lepiej będzie jak o tym zapomnimy bo przecież ona jest jego córka i nic tego nie zmieni tylko nastolatce zrobimy na złość
reklama
linka1985
Duży chłop 10,3