reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Venus normalnie pobierają krew. Ja tez jadę po południu nie trzeba być na czczo. Najpierw pobierają krew A później idziesz Na usg, tam gdzie jadę warto chwilę wcześniej bo wypisuje się te wszystkie papiery u Was pewnie też.

reklama
Dzięki za odpowiedź. Pytam, bo jakoś nie kojarzę żeby u mojego gina pobierali krew.
Wow Emka duży bobas :-), który to tydzień, że już widać płeć? Mój to maluszek, bo ostatnio miał tylko 3 cm

Pomyliłam sie troszkę ponad 6 cm ma :)
Mila no syn nam od razu pokazał piekne klejnoty a tu widac było ale lekarz nie chciał powiedzieć na 100% zelaszcA jak potem to cos sie podniosło chyna chodziło o ten pierwotny penisek ktory u dziewczynek jest w pozycji leżącej i jak w luk sie zgina dzidzia to i u dziewczynek moze sie podnieść ale najważniejsze ze zdrowe :)
12t4d wg usg

Pomyliłam sie troszkę ponad 6 cm ma :)
Mila no syn nam od razu pokazał piekne klejnoty a tu widac było ale lekarz nie chciał powiedzieć na 100% zelaszcA jak potem to cos sie podniosło chyna chodziło o ten pierwotny penisek ktory u dziewczynek jest w pozycji leżącej i jak w luk sie zgina dzidzia to i u dziewczynek moze sie podnieść ale najważniejsze ze zdrowe :)
12t4d wg usg
Ciekawe co mi lekarz w czwartek powie, bardzo ciekawa jestem :)

Super, że dzidziuś zdrowy to najważniejsze :D płeć sprawa drugorzędna :)

EM ka Gratulacje :) Najwazniejsze ze zdrowe :) Super wiesci ja za tydzien ide :)
Katerineczka ja tez mam ciaze mlodsza i mialam miec dzis prenatalne ale przesunełam i mam za tydzien :)

Dzięki za odpowiedzi dziewczyny pójdę w ten poniedziałek i zobaczymy co widać, najwyżej pójdę np za tydzień jeszcze raz.

Em ka super Dzidzia juz naprawdę duża, gratuluję serdecznie I ciesze się razem z Tobą.

reklama
Do góry