reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

No ja się trochę boję, wiadomo że są inne sposoby no ale mojemu się tak chce:d a poza tym sory za wyrażenie ale ostatnio mnie przy tym zemdlilo i się skończył miły nastrój :d

reklama
Jak ciąża nie zagrożona i nic się nie dzieje to ponoć można. My zakazu nie mamy ale samopoczucie kiepskie było i zero libido.. Ale już mam chęci w dobre dni.. Jak w poprzedniej ciazy chce do prenatalnych poczekać..
Pozniej może być zakaz właśnie przez szyjkę, ja miałam ograniczyć bo lozysko i krwawienia, najlepszy drugi trym hihi.

Iza gdzieś jest ta opcja bo ja wylaczalam się nie pamiętam gdzie.

Kejti szkoda,że usg nie było. Ważne że lekarz inny. I podejście inne ;)
U nas nie ma zakazu, ale celibat totalny od walentynek, ja nie mam ochoty. Mój mnie za bardzo drażni. ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Aob gratuluje pieknej dzidzi ciekawe czy plec sie sprawdzi:-D

Ja chcialam miec dziewczynke dopoki nie zobaczylam zdjec TZ z okresu dziecinstwa! Taki maly przystojniak:-D wiecie spodenki sztruksowe koszulka z kolnierzykiem i na to sweterek w serek. No cudo:-D
Teraz juz mi obojetne:-) natomiast TZ chcialby core zdecydowanie:-)

Kejtii kurcze szkoda ze gin Cie nie zbadal. Ale tydzien szybko minie i podejrzysz swoja dzidzie wkoncu:-)

Aob lepiej bym tego nie ujęła... ja mam identyczna sytuacje tylko nam dziewczynkę i tez myślę ze super zeby byly dwie pewnie lepiej sie dogadaja razem niz dziewczynka z chłopcem...ja zawsze marzyłam o siostrze a nie o bracie... taniej tez wyjdzie jedna płeć...ale z drugiej strony fajnie miec parke a maz ze szczęścia by pewnie umarł jakby syn ... nie czemu tak faceci syna chcą jak od zawsze wiadomo ze córeczki sa tatusia a synowie mamysi :-)

reklama
Do góry