reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Keejti my sobie juz seksu nie odmawiamy, ale mniej niż zwykle. Jakoś nie mam ochoty.

Ja nawet nie sprawdzam przepowiedni, mówią ze chłopak i ok tego się trzymam.

Aaaa i właśnie założono mi kartę ciąży, termin porodu mam wpisany z ostatniego usg, tj. 29.10. Dziwne, bo w tamtej ciąży liczyli wg pierwszego usg, ale niech im będzie. W każdym razie nie zamierzam przerzucać się na październikowy wątek, zostaje z Wami :-)

Co do płci, wolałabym parkę, mam siostrę i wcale nie było między nami super więzi. I raczej to się nie zmieni. Mamy całkiem inne priorytety

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

No pewnie ze zostań, nie oddamy Cie:) no właśnie ja już nie wiem jak to liczyć zz om wychodzi 12 tydzień i 8. 11termin a z usg początek 10 tyg i na 20.11, niby cykle nieregularne ale już sama głupia jestem w końcu to dwa tygodnie

A ja właśnie mam siostrę i były okresy że kłótnie itp i mam dwóch braci też bywało różnie, później po gimnazjum wyprowadzilam się z domu i mało się z nimi widywalam tak teraz od jakiegoś czasu i z braćmi i z siostrą super kontakt, to chyba różnie bywa. Nam się chce dziewczynki wiadomo no ale będzie co ma być oby tylko zdrowe było. Najważniejsze

Ja nie mam nikogo i tego tez nikomu nie życzę..

Keejti niby z usg się przyjmuje właśnie ze względu na nieregularnosc cykli etc. Wielkość malucha daje najbardziej prawidłową datę.

Zdecydowaliśmy, że 17.05 idziemy na spradzenie płci, to 10 urodziny córki i bardzo się podekscytowala. Dzwonie w czwartek się umówić ha.

Mam 6.5 Prenatalne. Co Ty, to 13+4 wedle karty anie powie.. Musiałabym na jakąś cudowna zolze trafić.

Tak, prywatnie tam gdzie zawsze, od razu HD wezmę. Potem tam dopiero około 25tc znowu pójdę, wiec chce..specjalnie teraz sobie darowalam by tyle kasy nie wydawać. No i cora czeka jak szalona.. Chce się już chwalić. My też po tym powiemy.

Superowa, ja pierwsze HD miałam w 16 z Dexterkiem. Kiedyś wklejalam. Jest dużo lepsze niż 4d a doplacasz 10f. Akurat tyle mam z rabatu z poprzedniego scanu.

Dziewczyny, kciuki za wizyty!!

reklama
Do góry