reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Zapisalam sie na piatek do lekarza.Do tej pory mialam tylko jedno usg wiec prawde powiedziawszy nawet nie wiem czy serduszko jest ok .I tak sie dziwili ze nalegam na sprawdzenie bo pierwsze usg robia tu od 12 tygodnia :/ ale wytrzymac juz nie moge :)

reklama
Morfologia i mocz ok hemoglobina na pograniczu ale co ciążę anemię mam żelazo zakupie i ok bedzie.. najdokładniej dowiem się z tych prenatalnych który tydzień jest ..bo ona co wizytę z usg mi zmienia daty ....
Mówiłam tej położnej z Krk ze w czwartek jak byłam na usg wyszedł równo 13 tydzień

Aob gratuluję... sliczna dzidzia a ty chcialas dziewczynke czy chłopca ?..ja wiem ze to wszystko jedno ważne zeby zdrowe było ale zawsze mozna sobie pomyśleć ;-) co sie woli ...:p

Gosiu super że w domku i życzę Ci jak najlepiej :*
Dorotka może zrób badania jakieś bo już jakiś czas minął od zabiegu...czy to może być przyczyną? Proszę Cię zajrzyj do psychologa :( gwarantuje Ci że pomoże . Masz dla kogo żyć i wstawać codziennie rano . Kochana tule ♡
Jakie piękne dzidziole ♡♡♡♡♡♡ graciory udanych wizyt. Rozplywam się. Ja weszłam w 12 tydz a 26 też będę podglądać :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Aob, Linka super!:)

Maleducada, nie mogę sobie wybrać dowolnego laboratorium niestety, tylko takie, które ma umowę z przychodnią, w której byłam. W niektórych u nas też są online, ale tylko, jeśli robisz prywatnie. No nic, w sobotę chyba się przejdę, to zobaczę :)

Kurcze sorki Iza nie zapisałam Twojego nr a dopiero do domu wróciłam..
Po wizycie ok tyle że nie miałam usg jeszcze się spóźniłam 5 minut bo opiekunka się spóźniła. Ogólnie fajny lekarz się przedstawił itp i zrobił cały wywiad dał mi skierowania j powiedział że jak będą wyniki ok tygodnia czasu to żebym przyszła i zamówiła dłuższą wizytę, bo teraz on miał normalnie nie ciążowa i ze wtedy usg, umówimy się na początek maja na prenatalne i karta ciąży.
Także nic nie wiem co y dzidziolka.
I mam do wybory wolne terminy na poniedziałek 25 albo na piątek 29

reklama
Karola mi naprawdę bez roznicy :-) jak dziewczynka fajnie, bo chcialabym miec kogo stroic i czesac i ogladac babskie bajki, ale z drugiej strony chlopiec bylby lepszy, bo z pewnoscia lepiej dogadywalby sie ze starszym bratem i jako male dzieci i pozniej w doroslym zyciu to jedbak brat z bratem, siostra z siostra bardziej jakos tak mi sie widzi.. takze nie umiem sie okreslic:-)

Gosiu kto wie moze i wtedy urodze :-)

Keejti co tam?

Do góry