reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

No ja się trochę boję, wiadomo że są inne sposoby no ale mojemu się tak chce:d a poza tym sory za wyrażenie ale ostatnio mnie przy tym zemdlilo i się skończył miły nastrój :d

reklama
Jak ciąża nie zagrożona i nic się nie dzieje to ponoć można. My zakazu nie mamy ale samopoczucie kiepskie było i zero libido.. Ale już mam chęci w dobre dni.. Jak w poprzedniej ciazy chce do prenatalnych poczekać..
Pozniej może być zakaz właśnie przez szyjkę, ja miałam ograniczyć bo lozysko i krwawienia, najlepszy drugi trym hihi.

Iza gdzieś jest ta opcja bo ja wylaczalam się nie pamiętam gdzie.

Kejti szkoda,że usg nie było. Ważne że lekarz inny. I podejście inne ;)
U nas nie ma zakazu, ale celibat totalny od walentynek, ja nie mam ochoty. Mój mnie za bardzo drażni. ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Aob gratuluje pieknej dzidzi ciekawe czy plec sie sprawdzi:-D

Ja chcialam miec dziewczynke dopoki nie zobaczylam zdjec TZ z okresu dziecinstwa! Taki maly przystojniak:-D wiecie spodenki sztruksowe koszulka z kolnierzykiem i na to sweterek w serek. No cudo:-D
Teraz juz mi obojetne:-) natomiast TZ chcialby core zdecydowanie:-)

Kejtii kurcze szkoda ze gin Cie nie zbadal. Ale tydzien szybko minie i podejrzysz swoja dzidzie wkoncu:-)

Aob lepiej bym tego nie ujęła... ja mam identyczna sytuacje tylko nam dziewczynkę i tez myślę ze super zeby byly dwie pewnie lepiej sie dogadaja razem niz dziewczynka z chłopcem...ja zawsze marzyłam o siostrze a nie o bracie... taniej tez wyjdzie jedna płeć...ale z drugiej strony fajnie miec parke a maz ze szczęścia by pewnie umarł jakby syn ... nie czemu tak faceci syna chcą jak od zawsze wiadomo ze córeczki sa tatusia a synowie mamysi :-)

reklama
Do góry