reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Keejti a tam po.ozna chociaż serduszka sprawdzić nie może?

Aob mam takie samo podejście. Ale z tym strojeniem to można się przeliczyć, nie każda dziewczynka to lubi hihi.

reklama
Keejti, to super, że spodobał Ci się lekarz, ale szkoda, że usg nie zrobił.
Kurczę, nie rozumiem tego, przecież to prywatnie? wiem, że na nfz są jakieś ograniczenia usg w ciąży, ale za kasę... Usg chwilę zajmuje i ja osobiscie jeszcze nigdy nie miałam wizyty bez, w ciąży czy nie w ciąży, dzięki temu wykryto u mnie mięśniaki. A tym bardziej na pierwszej wizycie u jakiekogolwiek nowego gina zawsze miałam...
Ale najważniejsze, że zadowolona jesteś :)

Morfologia pełna-analizator, glukoza na czczo, mocz-badanie ogólne, hbs-antygen, p. Ciała przeciw HCV, przeciw hiv1/hiv2, przeciw cmv igm, igg, przeciw rozyczce igm i igg, toxo igg igm, serologia kily. Tyle mam napisane. To że 3 razy więcej niż ta z funduszu

Na nast wizycie musze dopytać co z seksem. Tylko na początku nie można czy jak to jest? Bo mój się domaga.
A w poprzedniej ciąży jak się zapytaliśmy tak ok 15 tygodnia to lekarz powiedział tak no pani to nie może a Pan jak sobie chce:d

reklama
Ja w poprzedniej zakaz też dostałam dopiero później, ok. połowy, bo zrobił mi się polip w szyjce i krwawił po stosunku/napinaniu się.
Teraz nie pytałam nawet, od czasu do czasu sobie pozwalamy, ale nie za często, hmm, chyba ze 3x...

Do góry