reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Karolka ale mysle ze jak tylko zajdziesz to gin Ci i tak da w razie w.. ja przynajmniej w tej ciazy tak zeobilam ze juz w 5tc poszlam do gin zeby dal mi i dostalam bez problemu

Ja biorę na własną rękę ale to co innego, bo nie mam giną jak wy.
Krwawienie chyba tez miałam krótkie z tym, ze mi się nie spieszylo do kolejnej ciazy, wręcz przeciwnie.

Kciuki za wizyty!!

Ja plamilam tydzień, później krwawilam ale ze coś zostało to dostałam leki, na mnie podzialaly, i nie pamiętam czy później jeszcze plamilam, okres dostałam punktualnie, U mnie nawet to krwawienia wystąpiło w terminie miesiaczki, miesiączka 28dni po krwawienia, i cały czas punktualnie. Progesteron sama Pani doktor mi dała, ale pół cichu na to liczyłam.
Podobno progesteron najlepiej badać około 21 dnia cyklu, ale jak to dokładnie to musicie poszukać informacji albo zapytać lekarza.

Ale babola zrobilam, nie tu posta o wozku dalam, czy ktoras moglaby go przeniesc ? Ja niestety nie mam chyba takiej mozliwosci.

Wysłane z mojego A777-C-MID-general przy użyciu Tapatalka

Milagros widzialam, edytuj to. Kopiuj, przelep do wózków a to usuń albo Ci usunę potem.

Ktoś wie co z Agulek??

Netta, nie slyszalam o mozliwosci darmowego badania pappa ale dziekuje ze mowisz. Zapytam Pani doktor.

Wysłane z mojego A777-C-MID-general przy użyciu Tapatalka

reklama
Kobiety nie mogę dodać zdjęcia, jestem po ekspresowej wizycie która miała być dłuższa, szybkie usg dzidzia ma 1.92 cm serduszko bije, mam zdjęcie ale coś nie mogę wgrać. Skierowania tylko na podstawowe badania bez tsh nawet. Kolejna wizyta 5 maja. Nawet karty ciąży mi nie założyła!
Jak to dobrze ze zapisałam się prywatnie.

Do góry