reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

No pochodzę bo czy jakas infekcja czy cos to lepiej mieć dwoch ;p
Bo urlopy itd a wlasnie jak ktos ma Medicover albo inny a chodzi prywatnie to jak będziecie miały skierowanie od gina na badania a macie je w pakiecie (nie musi byc gin z Medicover) to robicie je bezpłatnie , pisze bo ja sie zorientowałam sopiero w połowie ciazy poprzedniej a szkoda bo kupę kasy byłoby w kieszeni :)

reklama
Emka super duża dzidzia ;-)

Lilith głównie straszył bo 1 ciąża poronilam, z drugiej córka choroba genetyczna, później syn, konflikt anty kell i on wczesniak no i że 2 cc wtedy były.
Teraz wywiad jeszcze gorszy, to co wyżej plus łożysko ostatnio przodujace, zaś wczesniak i 3 cc już było, no i teraz to poronienie :-(, także każdy lekarz ręce załamuje :-(.
Pożyjemy zobaczymy.

Kurcze ale jestem zmęczona hi, Lili po kilku minutach spania wielki płacz jak nigdy, oboje z m ja usypokajalismy, póki co śpi ale szlocha jeszcze :-(

Cały dzień pracuję a wieczorem płacze :-(

Emka swietna wiadomość:) gratuluję :*

Aa i ja się doczekalam swojego dnia :) ale tak strasznie się boję co usłyszę, że masakra :/ a do 16 jeszcze tyle czasu

reklama
Do góry