reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Dziękuję za każdą wasza historie i uwagę.
Ja jakoś 1,5 doby krwawienie a teraz plamienie takie słabe.

Emka kochana przed zajściem w ciążę z Lili ( 3 dziecko) Byłam u różnych ginow i straszyli mnie, jeden nawet śmiercią, ale ja uparlam się i mimo ich opini zaszlam w ciążę i urodziłam Lili, dziś powtorzylabym to w 100 %. Nie igram z życiem ale uważam że lekarz to nie Bóg i może się pomylić.

A ja jeszcze nie wiem co zrobię, poprostu się zastanawiam.

Keejti najważniejsze że jest ok.

Jeny padam już dziś, dużo pracy wykonałam, plecy ze zmęczenia bolą, ale przynajmniej nie mam czasu i sił myśleć i uzalac się nad sobą

Dorota ok sama wiesz co najlepsze dla Ciebie.

Kejti super ze wizyta udana !

Ja dzis po wizycie , maluszek ładnie rośnie 4,7 cm , serducho bije , kręciło sie bobo widac było rączki nóżki :) jedynie krwiak sie został co lekarz to co innego widzi ... Wiec na razie zostanę u 2.
A zdj nie dodam bo juz któryś dzień nje mogę .

Ostatnia edycja:
Milagros tak mi lekarz powiedział na ostatniej wizycie. A kiedy się rejestowalam na usg to babka mówiła abym pamiętała o dokumentach ze szpitala po poronieniu - na skierowaniu od gina mam napisane wskazanie - po poronieniu
Ah widzisz, ja nie mam żadnego skierowania. Dostałam tylko wizytówkę prywatnej kliniki gdzie mam się umówić.

Emka super, gratuluję. Choć spokojna bylam bo wiem, że Ty serducho pidsluchujesz. I duży ten maluszek.
Dasz kiedyś suwaczek??

reklama
Do góry