reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Karola, Animka super wieści, gratuluję.

Gosia usg muszą ci z robić, jedli nie to Ty masz prawo się upomniec. Ja bym nie dała zabiegu zrobić sobie bez wcześniejszego usg.

Lilith niby mi na chwilę przeszło ale wydaje mi się że to te wcześniejsze zatoki nadal się ciągną.
Przed zabiegiem lekarka pytała się czy miałam teraz jakąś infekcje, oli to że chora jestem to też mogło źle na fasolke podziałać
Tylko nie bój się teraz Ty bo o ciebie jest wszystko dobrze u tak już zostanie, a co miało wpływ na śmierć mojego dziecka to Już nigdy się nie dowiem :-(
Mieszka się fajnie ale roboty jeszcze sporo, niech dość że remonty kuchni za miesiąc to nadal sprzątam cały czas i końca nie widać, w domu a o podwórku nie wspomnę, ale nie stresuje się, pomału i ogarniemy wszystko. Wstawię zdjęcia wkrótce :-)

Kochane przepraszam ze jeszcze zawroce Wam chwilke glowe, ale mam pytanko jedno.

Wiecie moze czy przed przyjeciem na zabieg, jak mam skierowanie od ginekologa robia w szpitalu jeszcze usg?
W srode rano chce pojechac i jestem ciekawa jak wyglada sytuacja ze skierowaniem
Robią :tak: wez ze sobą gr. krwi jeśli masz

W srode rano na czczo jade do szpitala, wiec albo w srode albo w czwartek.

Narazie nie plamilam ani nic, wszystko oo staremu u mnie ;) ale nie bede czekac az poronienie sie samo zacznie bo czytalam, ze to grozi zatruciem ciazowym...

Mam nadzieje ze wyjde tego samego dnia, bo ostatnio jak mialam puste jajo, to lezalam z tydzien...
Aha, a nie stresujesz się ? Bo ja się strasznie bałam.
Już przed zabiegiem krwawilam i to dość konkretnie.
Wyszłam do domu tego samego dnia.
Gosia, przepraszam, ze zapytam... myslalas nad badaniami ? Bo ja się zastanawiam.

Aha, a nie stresujesz się ? Bo ja się strasznie bałam.
Już przed zabiegiem krwawilam i to dość konkretnie.
Wyszłam do domu tego samego dnia.
Gosia, przepraszam, ze zapytam... myslalas nad badaniami ? Bo ja się zastanawiam.

Ja nie robię .. lekarz w szpitalu mi powiedział, że miałam pecha zwyczajnie ... No ale ja już mam jedno dziecko,więc raczej tym się kierował chyba. Nie chcę się nakręcać i strzelać badań, chcę działać :) Jestem pozytywnie nastawiona :)

Ja nie robię .. lekarz w szpitalu mi powiedział, że miałam pecha zwyczajnie ... No ale ja już mam jedno dziecko,więc raczej tym się kierował chyba. Nie chcę się nakręcać i strzelać badań, chcę działać :) Jestem pozytywnie nastawiona :)
No u Ciebie to mógł być pech, a to była moja pierwsza ciąża więc wiesz różne myśli przychodzą do głowy, chciałabym jak mogę zapobiec znów takiej sytuacji (odpukac).
A kiedy znów zaczynasz działać ?:)
Ja jeszcze w tamtym tygodniu mówiłam nigdy więcej, a dziś chciałabym dalej spróbować, no ale te 3 miesiące ponoć trzeba odczekać.
Boję się, ale pragnienie posiadania zdrowego Malenstwa jest silniejsze.

No u Ciebie to mógł być pech, a to była moja pierwsza ciąża więc wiesz różne myśli przychodzą do głowy, chciałabym jak mogę zapobiec znów takiej sytuacji (odpukac).
Ja jeszcze w tamtym tygodniu mówiłam nigdy więcej, a dziś chciałabym dalej spróbować, no ale te 3 miesiące ponoć trzeba odczekać.

Kiedy działam to dowiem się w czwartek. Póki co jeszcze @ pierwsza się nie pojawiła. Po 3 tygodniach przestałam plamić,wrócił śluz płodny - dużo. W środę zrobię betę by zobaczyć ile jej tam do 0,1 zostało, bo miałam dużą. Wyniki histo- odebrałam. Wszystko w nich ok. Stara babka ze mnie, więc czekać za długo nie mogę ;-) ;)

Karolka, napisalam na priv :)

reklama
Karolka niech Ci głupie myśli do głowy nie wpadają. Ja tez straciłam pierwsza ciaze i w następną zaszłam normalnie i cora zdrowa się urodziła. Idź za głosem serca, tez mówiłam nigdy więcej i proszę.. Czasem trzebaxwiecej czasu po prostu.

Do góry