reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Straszenie dziewczyny dziekuje za kciuki... jesteście kochane...u mnie wszystko ok :-) fasolka ma 2,35 cm czyli 9 tygodni ...wedlug om wychodzi 9 tyg i 4 dni ale ja mam dlugie cykle i to juz moje drugie usg na pierwszym tez byla taka różnica... :-) na dowód tez zamieszczam zdjęcie z usg ...

fasol.jpg

Załączniki

• fasol.jpg
    fasol.jpg
    179,3 KB · Wyświetleń: 312
Gosia powinni przed
Zabiegiem zrobić albo poproś jesli nie bedą planować ale wydaje mi sie ro standard .

Karola jak juz fajnie nózie widac :) super ze wizyta udana !

Animka dzis jeszcze i ktos jeszcze ?
Ja moze jutro sie wbije zamiast czwartku zobaczymy.

No ostatnio było trochę złych wiadomosci...(bardzo mi przykro dziewczy Dorota Gosia, Karola nawet nie wyobrażam sobie co czujecie :-( ) powiem szczerze ze bylam w wcześniej ciazy te na takim forum i nie bylo tam az tylu zlych wiadomości... dlatego kazde badanie usg to dla mnie duzy stres :-(

Karola- super wieści.

Gosia- prawdopodobnie zrobią Ci USG, przynajmniej taki jest standard w szpitalu, w szpitalu, w którym ja miałam zabieg.

Gosia, mi robili usg przed zabiegiem, wiec pewnie też będziesz mieć.
A na kiedy masz zabieg?

W srode rano na czczo jade do szpitala, wiec albo w srode albo w czwartek.

Narazie nie plamilam ani nic, wszystko oo staremu u mnie ;) ale nie bede czekac az poronienie sie samo zacznie bo czytalam, ze to grozi zatruciem ciazowym...

Mam nadzieje ze wyjde tego samego dnia, bo ostatnio jak mialam puste jajo, to lezalam z tydzien...

reklama
Do góry