reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzięki dziewczyny. Dziś mija tydzień od zabiegu a mnie się wydaje ze minęło przynajmniej już kilka tygodni, ten czas odkąd mój aniołek odszedł strasznie mi się dluzy :-(
Ja też planuje chodzić na cmentarz pod krzyżem zapalić światełko. Chcę w nowym domu kupić na ścianę ramkę na zdjęcia i zdjęcia 4 moich dzieci, 4 to zdjęcie z USG tak czuje i tak chcę zrobić, uważam ze to było nasze dziecko , teraz aniołek i nie chce udawać ze nie ma tematu
Napisane na Lenovo TAB 2 A8-50L w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też planuje chodzić na cmentarz pod krzyżem zapalić światełko. Chcę w nowym domu kupić na ścianę ramkę na zdjęcia i zdjęcia 4 moich dzieci, 4 to zdjęcie z USG tak czuje i tak chcę zrobić, uważam ze to było nasze dziecko , teraz aniołek i nie chce udawać ze nie ma tematu
Napisane na Lenovo TAB 2 A8-50L w aplikacji Forum BabyBoom
linka1985
Fanka BB :)
Karola trzynam
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Karola i moje kciuki zacisniete.
Ja od wczoraj chora, zaraz idę z 3 i ze sobą do lekarza.
Ja od wczoraj chora, zaraz idę z 3 i ze sobą do lekarza.
katerineczka
Dorota szybkiego powrotu do zdrowia!
Karola trzymam kciuki!
Karola trzymam kciuki!
aob66
Moderatorka
Karola, mania kciuki za wizyty :-*
Dorotko duzo zdrowka dla Ciebie i dzieciaczkow :-* mi tez wydaje sie jakby to bylo niewiadomo kiedy....
Dorotko duzo zdrowka dla Ciebie i dzieciaczkow :-* mi tez wydaje sie jakby to bylo niewiadomo kiedy....
Joasia_1986
Dziewczyny kciuki trzymam za dzisiejsze wizyty.
Karola nie stresuj sie. Będzie dobrze.
Karola nie stresuj sie. Będzie dobrze.
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Kciuki za wizyty
Dorota jeśli jak tak czujesz, i Ci to pomoże to zrób tak jak mowilas z tymi zdjęciami.
Dorota jeśli jak tak czujesz, i Ci to pomoże to zrób tak jak mowilas z tymi zdjęciami.