reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dorota, mi również się wydawało ze to było dłuższy czas temu..
Z tym zdjęciem to świetny pomysł, jeśli tylko to dla Ciebie dobre i czujesz, że tak chcesz i potrzebujesz to jaknajbardziej.
Zdrowka dla Ciebie i dzieci!

Rozumiem po ogolnym, ze juz po wizycie?

Mania jeszcze dziś..

reklama
Dzięki dziewczyny, leki wykupione, tzn dzieci od soboty na lekach, ja dostałam tabl na zatoki.
Z tym zdjęciem to tak czuję że tak chce zrobić, że mnie się lepiej zrobi. Mogę patrzeć na mojego aniołka,.
To dla mnie ważne, sama nie potrafię wytłumaczyć dlaczego.
Jak kupie ramkę i wstawię zdjęcia to napewno Wam pokaże.
No mnie się wydaje jakby już kilka tygodni minęło a to dopiero tydzień :-(

Dorota To Ty dalej te same zatoki masz zawalone?? Ja od jutra zaczynam trzeci kurs antybiotyku i daleko mi do wyzdrowienia.. Nie wiem co jest.. Jakbym na zerowych obrotach jechała..
Chętnie zobaczę jak juz sobie wszystko naszykujesz jak chcesz.
A jak w tym nowym domku? Juz wszystko gotowe?

Kochane przepraszam ze jeszcze zawroce Wam chwilke glowe, ale mam pytanko jedno.

Wiecie moze czy przed przyjeciem na zabieg, jak mam skierowanie od ginekologa robia w szpitalu jeszcze usg?
W srode rano chce pojechac i jestem ciekawa jak wyglada sytuacja ze skierowaniem

reklama
Do góry