reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Miałam problem ze skracajaca się szyjką gdzieś od 30tc jeśli dobrze pamiętam, teraz nie wiem dokładnie ile, gin powiedziała ze bardzo krótka i do końca przyszłego tygodnia powinno być po wszystkim, ale co z tych przepowiedni wyjdzie to zobaczymy :)

Aha :D No moja szyjka skubana sie jeszcze trzyma.. nie wiem jakim cudem przy moim trybie funkcjonowania w czasie ciazy ...;) a tez myśle by rodzic na koniec przyszłego tygodnia :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Moją załatwiły spacerki z pieskiem :D póki pogoda była to trzy razy dziennie chodziłam po tych górkach i pagorkach żeby tylko w domu nie siedzieć a wdrapywanie się na 3 piętro tez pewnie swoje zrobiło :D

Miałam w planach jeszcze mieszkanie wysprzątać zanim się zacznie ale ostatnio szczytem moich możliwości jest przetarcie szafek i rundka z odkurzaczem a i przy tym kilka przerw musze robić bo zaraz słabo się robi i czarno przed oczami.. :D

Pterusińska eej ale Ty już pięknie w donoszonej ciązy jesteś :D

Joasia - lepiej że się wyciszyło i tętno uspokoiło niż jeśli miałoby być coś nie teges..

ja w ogóle nie kumam jakim cudem wam ktg cokolwiek pokazuje.. u mnie nawet w czasie porodu jest "płaskie" i w sumie służy tylko do słuchania serduszka dzidzi a nie oceny skurczy ... ;)

Milagros - i tego jak długie są skurcze :) pamiętajcie, że skurcze działające na szyjkę to takie, które od momentu szczytu trwają dłuuuuugo (zdaje się, że od 40sec wzwyż). Czyli nie liczy się ile czasu skurcz "narasta", ale ile czasu "odpuszcza" ;) A przynajmniej tak mi mówili zawsze :p

Milagros, to Ty jak Linka chyba chcesz wpaść na porodówkę i wypaść ;)
Ja się nastawiam na 27.10, jak mi jutro ginka powie, że jednak 3.11, to w stresie będę do samego końca, że 01.11 mi się zacznie akcja, a jej nie będzie...
Idę spać, nie szalejcie :D
No i nie wiadomo, co z Izą :(

Co do wpadania i wypadania to dziś byłam świadkiem czegoś takiego. Laska chyba nawet pół godziny nie była, tylko potem jak ją szyli to chwilę trwało.

U mnie na noc tętno znowu sprawdzone i ok.
Położna mówi że albo pozycja była nie teges albo jakiś taki okres miał.

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

reklama
Gaga piękna waga :)

Keejti ja dzisiaj drzewo ukladalam pod domem bo przywieźli. Wszystko fajnie ale teraz nie dam rady się ruszać . W poprzedniej nic mnie nie brało i teraz pewnie też tak będzie

Joasia to super wiadomość z sn [emoji106]

Ivi no to pięknie ♡ niech jeszcze siedzi . Ty też uważaj na siebie

Pterusinska powoli się rozkreci [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry