reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Iza spi;) pewnie cc wieczorem bedzie miala.
Ale ja nie wiem czy to porzadki, moze na regularnosc tak, bo to ze same skurcze takie silne to mam je na co dzien ale one rozwarcia mi nie powoduja. Mysle że z tydzien pochodze i rodzimy ;)

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

reklama
Nie straszcie dziewczyny, ja bym chciała donosić do listopada, chociaż do 39 tygodnia.

Gaga super wieści;)

Ivi &&&

Joasia i kolejna w szpitalu, najważniejsze ze monitorują i pilnują, dawaj znać jak tam.

Co do tygodni to mój gin mówi ze odnoszona jest od 38 tygodnia. I żeby nie czytać Internetu;) ze w miarę bezpiecznie jest rodzic po 36.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No w końcu chwilę czasu znalazłam.
Tu ktg ok. Skurcze gęsto, ale nie bolą. Szyjka trzyma i rozwarcie się nie powiększyło.
Wieczorem będę mieć kolejne ktg. Fajna doktorka mnie przyjmowała. Dzidek niby 2700 jej wyszedł. Mojemu w pon 3000, ale pewnie co sprzęt to inny pomiar.
Jedyna korzyść taka, że mi blizne tu pooglądali i mówią że jest ładna i można rodzić sn.

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Ja już po.
młody 3100g, główka w dół jak Bozia nakazała, wody AFI nieznacznie powyżej 8 (spadło w ciągu 2 tygodniu z 12!), szyjka jeszcze dość długa +/-1 3cm, ale rozwarcie już na 1palec.. Jeśli konsystencja szyjki się zmieni , to w przyszłym tygodniu masażyk ;) bo w tym tygodniu sensu nie było bo jeszcze zbyt zwarta.
Młody jeszcze w każdym razie posiedzi i dobrze, niech jeszcze ciut podrośnie a ja dzieciaki wykuruje w tym czasie ;)

aaa stopę ma 8,5cm długą :D cudowny jest:)

Dziewczyny rano byłam w laboratorium na ostatnie pobranie krwi i oddałam mocz ... mocz idealny , morfologia tez narazić w necie tyle wyników ..
Czy wy też mialyscie robione przeciwciała ze podawalyscie swaja grupę krwi i ojca ? Ja miałam coś takiego pierwszy raz robione i nawet nie wiem po co to

reklama
Gaga tez mnie to zdziwiło pisało na skierowaniu przeciwciala coombs czy jakoś tak wypisywalam osobny druk ze swoją grupą krwi i grupa krwi ojca no i który tydzień ciąży , która ciąża , poród ... zdziwiłam się bo pierwszy raz takie badanie miałam czytam właśnie o tym ze sprawdza ono czy mam jakieś przeciwciala anty d

Do góry