reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Jestem już oficjalnie zapisana do cc na 27.10 :) W sobotę ktg i zrobię sobie ostatnią morfologię i jonogram.

Takie skurcze od góry miałam wcześniej kilka razy, ale one zupełnie się uspokoiły od ostatniego piątku bodajże, sama jestem zdziwiona, że teraz tak spokojnie u mnie, czasem coś porobię i wtedy popołudniu lub wieczorem mam skurcze zaczynające się od dołu. No i dobrze, niech posiedzi jeszcze tydzień :)

reklama
Milia super, pewnie będziemy w podobnym czasie tulić maleństwa. Nie wiem co to oznacza u mojego lekarza kilka dni ale pewnie bedzie to końcówka przyszłego ewentualnie jeszcze kolejny tydzien. Fajnie by było jakby z cc wycelowali w moje urodziny[emoji2]
I w takim razie juz jest pewne , ze moje drugie dzieciatko tez bedzie wcześniakiem.

Jestem w 35tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]

Nika, a kiedy masz urodziny? :)

Mój ma imieniny 28, więc będzie prezent dla niego :D

Przykro mi, że znów wcześniak, mam nadzieję, że nie będzie miał problemów ze zdrowiem, ale częstsze kontrole u specjalistów na pewno Was czekają... Oby były tylko kontrolne! Dobrze, że sterydy miałaś podane, a wiesz jaka jest teraz waga maluszka?

milia , ale super, teraz juz na luzie wiesz kiedy sie szykowac na ten wielki dzien :)

Ja troche podpuchlam na buzi i dlonie, moja mam mowila ze tez tak miala 2 tyg przed - zobaczymy ;)

Milia cudownie znasz juz datę :)

Diaboliczna tez nie usiedzisz co?:)

U mnie kroplówki brak... moze jutro ... wlasnie dostałam zastrzyk na wyczulenie skurczy mięśni 4 odkąd tu jestem .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Milia fajny prezent dla męża :)
Ja mam w następny poniedziałek - 31. Nie wiem jak waga ale juz drugi lekarz powiedział, ze jest prawie o miesiac większy niz wynika to z terminu.
A dzisiaj jest dokładnie ten tydzien i dzien ciazy kiedy to rodziłam mojego syna. Jak przyszłam to szpitala to bałam sie, zeby chociaż do tego terminu doczekać, ale udało sie.

Jestem w 35tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]

Nika, jak minął mi ten dzień ciąży, kiedy poprzednio rodziłam, to też odetchnęłam z ulgą i każdy kolejny dzień jest sukcesem :) Chociaż wiem, że każda ciąża inna itp., to w psychice coś siedzi.
Twój dzidziuś będzie duży, silny i zdrowy :)

Em Ka, rzeczywiście wszystkie myślałyśmy, ze szybciej się to zadzieje, ale małemu dobrze w brzuszku :) Ale dziś mieli przecież wywoływac, bo minęły już 2 dni?

reklama
Do góry