reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Nie nic nie robilysmy, czysty przypadek, bylysmy na ktg tylko. Ale u mnie sie uspokaja. Nie dadza rodzic bo nie idzie rozwarcie po cc nie mozna oksy ani nic w tym stylu wiec beda wyciszac. Zaraz kroplowke dostane ale mialam usg i wlasnie przeszlam na patologie. My nie razem moj b wpadl tylko mi rzeczy dac kazda na swojej porodowced:

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

reklama
Nie no dobre nie nadążam. Iza z rozwarciem, Kejti chyba u ciebie nic nie zapowiadało tak rychłej akcji. Zwierajcie sie tam, bo do listopada nikt nie dotrwa jak tak dalej pójdzie...
Emka trzymaj sie tez:* sushi mniam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja już po wizycie cisnienie się dr podobało. Rozmawiałam z nim na temat porodu...no i cóż brak wskazań do cc i nawet za sprawą rekompensaty tego mi nie zrobi. Mój strach przed sn jest wielki ale widać muszę to przeżyć i tak na być :-) póki co odpoczywam,leżę brzucholek cos boli lekki ból w kregoslupie i o.
Dziś mi sie lekko opuścił brzuch.

Dziewczyny co za niespodzianka z wami ;-)

Nie u mnie 37 tylko ja mam zle ustawione. Jak wychodzilam z porodowki miala rozwarcie i lekkie skurcze. Podrzuce jej ladowarke jak pozwola to da znac ;) najgorsze ze teraz znieczulenia nie ma

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

Uff, Keejti, to dobrze, że 37 :)
Kurczę, ciekawe, czy u Izy się rozwinie...
Martini, wyjął Ci pessar? To gdzie w takim razie będziesz rodzić, u niego czy w tym drugim szpitalu?

Za tydz mam planowaną wizytę bo ta była taka z doskoku no i to cisnienie pokazać,a za tydz to i zwolnienie mi sie kończy więc muszę iść bo i powiedział ze podejmie decyzję do nast wizyty bo zapyta tego szefa kliniki jak oni wolą czy wyjąć predzej czy czekać do akcji...U niego rodzic nie będę tam tylko wchodziło w grę cc a tak jak to nie przeszło zostaje mi porod w tej prywatnej klinice w ktorej chciałam od początku :-)

reklama
Do góry