reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Nie nic nie robilysmy, czysty przypadek, bylysmy na ktg tylko. Ale u mnie sie uspokaja. Nie dadza rodzic bo nie idzie rozwarcie po cc nie mozna oksy ani nic w tym stylu wiec beda wyciszac. Zaraz kroplowke dostane ale mialam usg i wlasnie przeszlam na patologie. My nie razem moj b wpadl tylko mi rzeczy dac kazda na swojej porodowced:

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

reklama
Nie no dobre nie nadążam. Iza z rozwarciem, Kejti chyba u ciebie nic nie zapowiadało tak rychłej akcji. Zwierajcie sie tam, bo do listopada nikt nie dotrwa jak tak dalej pójdzie...
Emka trzymaj sie tez:* sushi mniam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja już po wizycie cisnienie się dr podobało. Rozmawiałam z nim na temat porodu...no i cóż brak wskazań do cc i nawet za sprawą rekompensaty tego mi nie zrobi. Mój strach przed sn jest wielki ale widać muszę to przeżyć i tak na być :-) póki co odpoczywam,leżę brzucholek cos boli lekki ból w kregoslupie i o.
Dziś mi sie lekko opuścił brzuch.

Dziewczyny co za niespodzianka z wami ;-)

Nie u mnie 37 tylko ja mam zle ustawione. Jak wychodzilam z porodowki miala rozwarcie i lekkie skurcze. Podrzuce jej ladowarke jak pozwola to da znac ;) najgorsze ze teraz znieczulenia nie ma

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

Uff, Keejti, to dobrze, że 37 :)
Kurczę, ciekawe, czy u Izy się rozwinie...
Martini, wyjął Ci pessar? To gdzie w takim razie będziesz rodzić, u niego czy w tym drugim szpitalu?

Za tydz mam planowaną wizytę bo ta była taka z doskoku no i to cisnienie pokazać,a za tydz to i zwolnienie mi sie kończy więc muszę iść bo i powiedział ze podejmie decyzję do nast wizyty bo zapyta tego szefa kliniki jak oni wolą czy wyjąć predzej czy czekać do akcji...U niego rodzic nie będę tam tylko wchodziło w grę cc a tak jak to nie przeszło zostaje mi porod w tej prywatnej klinice w ktorej chciałam od początku :-)

reklama
Do góry