reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Ivi bo mało wód płodowych - juz jestem na oddziale , rozwarcie na 3 cm ale szyjka jeszcze jest .

Sorki łaski maz na pocieszenie przywiózł mi sushi wiec przynajmniej pojedzona jestem :) zaraz ide na zapis ktg i zobaczymy następne wywołanie w czwartek i najdalej w sobotę bo robią co drugi dzien

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Na bank Iza :)

Kejti to twoje sprzątanie Cię ruszyło, ale masz ładne skurcze :)

Emka dobrze ze sobie pojadlas te jedzenie szpitalne to masakra jakas, niedługo i Twój Dzidxiuś zechce wyjść

Trzymam kciuki dziewcxyny!

Milagros gratki , Emka trzymam kciuki zeby nast razem sie udalo.

Karosznurek wygralas porod w niedalekiej przyszlosci:d

Nie no ale na opuszek tylko i nic nie rusza wiec ide na patologie. A mialam podlogi dzis szorowac.

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

Ja już dawno temu mówiłam że będziecie się razem za ręce trzymać na tej porodówce. Tylko najpierw miała być jedna potem druga, a Wy nawet tam razem trafiłyście.
Kejti niezłe skurcze. Pozwalają Ci już rodzić jakby co czy będą wstrzymywać?
Iza rozumiem że Ty masz jeszcze nogi zaciskać, czy też macie zielone światło?

Tak Linka ma racje to to wspólne wcieranie wiesiołka tak podziałało :p

Pizze sobie zamówcie na salę :)

Wasi Panowie już się też poznali i zaprzyjaźnili?

Ale się porobiło, Em Ka myślałam, że Twojego maluszka będziemy dziś witać, a tu Keejti i Iza wcinają się w kolejkę ;)
Keejti, co teraz, do kiedy będą czekać, nie namawiają Cię na cc?
Em Ka, kto wie, może coś się samo ruszy jeszcze dziś/jutro rano...

Kciuki za wszystkie :)

reklama
Do góry