reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Hehehe ja jeszcze ani razu nie zdazylam posmarowac:d lekarz powiedział ze gdyby miala byc cc to przy takich skirczach juz by mnie cieli. Ale ja powiedzialam ze w zadnym wypadku sie nie zgadzam i tylko wszedzie pisza drukowanymi ze stan po cieciu

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

U mnie cisza wlasnie mam zapis ;) wyspalam sie trochę no i zobaczymy jutro na kiedy mój lekarz zleci mi kolejne wywołanie pewnie czwartek.

Milka czyli co możesz SN?
Kejti dobrze ze sie uspokoiło :)
Iza tez jeszcze chwile by Cie mogli jeszcze potrzymać daj znac co i jak.

MartiniM strach przed Cc tez byś miała dasz radę

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Em Ka dobrze ze dogodzilas sobie sushi :)
U mnie jak wywołują to do 3 dni codziennie

Keejti no nieźle że obie a skurcze masz konkretne
Czemu po cc nie można oksy?

Millagros super wiadomość

Martini fajnie że ciśnienie ok i uszka do góry...dasz radę

Iza trzymsm kciuki daj znac

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

A jak jej rozwarcie ma skurcze ?:)

Mi nie pozwoliły skakać dopóki brak partych zeby faktycznie mino wsparcia xoa sie zaczęło pamietam pierwszy bolesny skurcz i dostałam piłkę wtedy od razu i poszło szybko :) wiec Iza kciuki !!!

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Heheh ja na sali swojej , chyba ok 2300 ale moze byc blad bo nie dalo sie zmierzyc wiec pewnie wiecej stopien 2 ten szpital podobnie jak tamten wyposazony:)

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

reklama
Do góry