reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Em Ka, mam nadzieję, że lekarz szybko przyjdzie i będziesz wiedziała co i jak.

Linka, a na kiedy Ty masz termin, właśnie na 26?

Nika, co u Ciebie?

reklama
Emka trzymam kciuki za Was, zeby gładko poszło!!!

Milia dzieki ze pytasz, u mnie nudy. Jestem tu juz prawie 3 tygodnie i jeszcze chyba drugie tyle sie szykuje. Cisnienie w miarę, co kilka dni robią mi badania krwi i moczu, dwa razy dziennie ktg. A ja juz nie wiem na którym boku mam lezec, bo wszystko od tego leżenia boli...

Jestem w 35tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]

Chyba nic z tego ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emka ile jednostek oxy Ci podali? Jak rodziłam Szymona to dopiero przy 3 kroplówce się ruszyło. Najwyraźniej maluszkowi jest tak cudownie w brzuszku u mamusi , że nie ma zamiaru go na razie opuszczać.

Też kojarzę, że skurcze i mało wód już, a ciąża donoszona. Em Ka, może jednak się ruszy, a rozwarcia zero?

Nika, to już 3 tygodnie?? Strasznie szybko czas leci, choć Tobie pewnie wolniej... Dobrze, że wszystkie wyniki ok :) Niech synuś podrośnie jeszcze.

Linka bardzo pozytywna wizyta i to co opisalaś...super że taki fajny lekarz

Gaga ja też [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Em Ka o kurcze to jeszcze potrwa :/

Martini fajnie że ok

Nika o masz...juz 3 tyg ? Wow

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Milia ja z om nie mam terminu bo nie miałam miesiączki od 3 i pół roku ;) z pierwszego USg wyszedł na 20 październik pozniej na listopad a z prenetalnego i polowkowego dokładnie oba na 25 październik a ze tam w Krk w klinice mierzą bardzo dokładnie wiec mój gin stwierdził że trzyma się terminu 25 październik tym bardziej ze jemu ciągle wychodzi mniej więcej ten sam a to 22 a to 26 ...

Linka, rzeczywiście, zapomniałam, że miałaś te zastrzyki wcześniej... Czyli gin wierzy,że dotrwasz do terminu z usg. Tak teraz spojrzałam w kalendarz i to już za tydzień, więc tak czy inaczej prędziutko :)

reklama
Milia on patrzy na te wcześniejsze ciążę ze przenoszone i to niektóre nie mało ;)
ale powiem szczerze że nie wiem czy się poddam wywoływaniu chciała bym ale samo jak chyci to niema wyjścia i trzeba urodzić

Do góry