reklama
nika2000
Fanka BB :)
Emka trzymam kciuki za Was, zeby gładko poszło!!!
Milia dzieki ze pytasz, u mnie nudy. Jestem tu juz prawie 3 tygodnie i jeszcze chyba drugie tyle sie szykuje. Cisnienie w miarę, co kilka dni robią mi badania krwi i moczu, dwa razy dziennie ktg. A ja juz nie wiem na którym boku mam lezec, bo wszystko od tego leżenia boli...
Jestem w 35tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]
Milia dzieki ze pytasz, u mnie nudy. Jestem tu juz prawie 3 tygodnie i jeszcze chyba drugie tyle sie szykuje. Cisnienie w miarę, co kilka dni robią mi badania krwi i moczu, dwa razy dziennie ktg. A ja juz nie wiem na którym boku mam lezec, bo wszystko od tego leżenia boli...
Jestem w 35tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]
EM Ka
Chyba nic z tego ...
mama-czwórki
Emka ile jednostek oxy Ci podali? Jak rodziłam Szymona to dopiero przy 3 kroplówce się ruszyło. Najwyraźniej maluszkowi jest tak cudownie w brzuszku u mamusi , że nie ma zamiaru go na razie opuszczać.
Też kojarzę, że skurcze i mało wód już, a ciąża donoszona. Em Ka, może jednak się ruszy, a rozwarcia zero?
Nika, to już 3 tygodnie?? Strasznie szybko czas leci, choć Tobie pewnie wolniej... Dobrze, że wszystkie wyniki ok Niech synuś podrośnie jeszcze.
Nika, to już 3 tygodnie?? Strasznie szybko czas leci, choć Tobie pewnie wolniej... Dobrze, że wszystkie wyniki ok Niech synuś podrośnie jeszcze.
diabliczka00
Linka bardzo pozytywna wizyta i to co opisalaś...super że taki fajny lekarz
Gaga ja też [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Em Ka o kurcze to jeszcze potrwa :/
Martini fajnie że ok
Nika o masz...juz 3 tyg ? Wow
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Gaga ja też [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Em Ka o kurcze to jeszcze potrwa :/
Martini fajnie że ok
Nika o masz...juz 3 tyg ? Wow
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
linka1985
Milia ja z om nie mam terminu bo nie miałam miesiączki od 3 i pół roku z pierwszego USg wyszedł na 20 październik pozniej na listopad a z prenetalnego i polowkowego dokładnie oba na 25 październik a ze tam w Krk w klinice mierzą bardzo dokładnie wiec mój gin stwierdził że trzyma się terminu 25 październik tym bardziej ze jemu ciągle wychodzi mniej więcej ten sam a to 22 a to 26 ...
reklama
linka1985
Milia on patrzy na te wcześniejsze ciążę ze przenoszone i to niektóre nie mało
ale powiem szczerze że nie wiem czy się poddam wywoływaniu chciała bym ale samo jak chyci to niema wyjścia i trzeba urodzić
ale powiem szczerze że nie wiem czy się poddam wywoływaniu chciała bym ale samo jak chyci to niema wyjścia i trzeba urodzić