reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Em Ka, mam nadzieję, że lekarz szybko przyjdzie i będziesz wiedziała co i jak.

Linka, a na kiedy Ty masz termin, właśnie na 26?

Nika, co u Ciebie?

reklama
Emka trzymam kciuki za Was, zeby gładko poszło!!!

Milia dzieki ze pytasz, u mnie nudy. Jestem tu juz prawie 3 tygodnie i jeszcze chyba drugie tyle sie szykuje. Cisnienie w miarę, co kilka dni robią mi badania krwi i moczu, dwa razy dziennie ktg. A ja juz nie wiem na którym boku mam lezec, bo wszystko od tego leżenia boli...

Jestem w 35tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]

Chyba nic z tego ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emka ile jednostek oxy Ci podali? Jak rodziłam Szymona to dopiero przy 3 kroplówce się ruszyło. Najwyraźniej maluszkowi jest tak cudownie w brzuszku u mamusi , że nie ma zamiaru go na razie opuszczać.

Też kojarzę, że skurcze i mało wód już, a ciąża donoszona. Em Ka, może jednak się ruszy, a rozwarcia zero?

Nika, to już 3 tygodnie?? Strasznie szybko czas leci, choć Tobie pewnie wolniej... Dobrze, że wszystkie wyniki ok :) Niech synuś podrośnie jeszcze.

Linka bardzo pozytywna wizyta i to co opisalaś...super że taki fajny lekarz

Gaga ja też [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Em Ka o kurcze to jeszcze potrwa :/

Martini fajnie że ok

Nika o masz...juz 3 tyg ? Wow

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Milia ja z om nie mam terminu bo nie miałam miesiączki od 3 i pół roku ;) z pierwszego USg wyszedł na 20 październik pozniej na listopad a z prenetalnego i polowkowego dokładnie oba na 25 październik a ze tam w Krk w klinice mierzą bardzo dokładnie wiec mój gin stwierdził że trzyma się terminu 25 październik tym bardziej ze jemu ciągle wychodzi mniej więcej ten sam a to 22 a to 26 ...

Linka, rzeczywiście, zapomniałam, że miałaś te zastrzyki wcześniej... Czyli gin wierzy,że dotrwasz do terminu z usg. Tak teraz spojrzałam w kalendarz i to już za tydzień, więc tak czy inaczej prędziutko :)

reklama
Milia on patrzy na te wcześniejsze ciążę ze przenoszone i to niektóre nie mało ;)
ale powiem szczerze że nie wiem czy się poddam wywoływaniu chciała bym ale samo jak chyci to niema wyjścia i trzeba urodzić

Do góry